S tím vínem bílým to vyzkouším a díky za rady při sražení. Taky mi říkala kolegyně, že mám přidat do smeany tu lžičku hladké mouky, jak je tam uvedena, tak uvidím co to udělá
Kájino, taky se mi to stává, prý by kysaná smetana neměla přejít varem, aby se to nesrazilo. Já na to mám jednoduchý recept, když se něco takového stane - omáčku dám do mixéru. Ale často zbaběle raději použiju 12% smetanu na vaření, tam je to se zárukou. Ale kuchařský profík nejsem, jen takové moje zkušenosti...:-))
S červeným vínem to není ono. Dělám něco podobného s bílým vínem a to má mnohem lepší chuť.
V neděli udělám, i když nemám se smetanou moc dobré zkušenosti, často se mi srazí, nevíte jak na to?
Také dělávám,někdy přidám i hříbky,je to rychlé a dobré:)
Je to spíš taková minutka k hranolkům, krásná šťáva