Na oleji usmažíme volská oka a necháme je vychladnout. Smícháme strouhanku s nastrouhaným sýrem a oka obalujeme jako řízek, osmažíme a podáváme s novýmy brambory, tatarkou a zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hanka
|13. 8. 2006 20:08
Díky, určitě to někdy vyzkouším.
Andrea
|8. 8. 2006 20:22
V Spanielsku sa Volské oko (Huevo frito) vzdy robí z oboch strán, ale po obrátení velmi krátko, aby zltok bol zvonka uzavretý, ale vo vnútri tekutý.
Hanka
|7. 8. 2006 20:52
Vypadá to dobře, akorát se chci zeptat, ty volský oka se asi musí osmažit z obou stran ne? Já totiž dělám volský oko, kdy je žloutek tekutý, ale nedovedu si představit, jak bych to obalovala.