Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Poklademe plátky šunky, plátky sýra a přehneme na polovinu. Okraje sklepeme paličkou, pak obalíme v trojobalu a na horkém tuku osmažíme po obou stranách. Na talířích pokapeme citronovou šťávou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
john
|10. 10. 2007 14:39
mezi ten syr prece :OP
marie krejzarova
|25. 2. 2005 17:58
Já jen ,že se píše o tvarůžcích a pak se klade sýr.Tak jestli tam třeba ještě není plátek sýra.
Eva Cuhrová
|24. 2. 2005 20:48
Ale no tak, paní Krejzarová, čtěte pořádně! Nebo si snad troufáte tvrdit, že olomoucké syrečky nejsou sýr?Tenhle předpis doma děláme, je to fajn, ale doporučuji obalit v trojobalu 2x, aby syrečky nevytekly. Pokud se to totiž stane tak se tím zaprvé připravíme o skvělou náplň a za druhé to strašlivě smrdí.