Řízky nasolíme, naklepeme a poté je ještě jednou naklepeme ve strouhance. Takto připravené řízečky obalíme v rozšlehaném vejci a dáme zprudka opéct na pánev (2-3 minuty na každé straně). Mezitím si rozehřejeme troubu. Do vymazaného pekáče dáme opečené řízečky, cibuli a žampióny a necháme péct zhruba 20-30 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Martin
|4. 6. 2012 09:06
ano taky davam papriky vsech barev ta chut potom prejde do rizecku a je to mnamka ;-) jinak tenhle recept se u nas dela leta
Jitka B.
|24. 1. 2006 12:57
Vyzkoušejte ještě před obalením ve strouhance potřít česnekem, pak v pekáčku nebo v remosce prokládat plátky anglické slaniny a upéct. Dá se i maličko podlít a udělá to výbornou šťávu.
Andrea Manová
|21. 1. 2006 16:01
Jsou vynikající,já na ně kladu plátky rajčete,žluté nebo červené papriky a cibuli.
Marie Svobodová
|20. 1. 2006 12:01
Dělala jsem i z krkovičky a dnes budou se Švédskými bramborami II.
Nikola Vukovič
|20. 1. 2006 11:45
Ještě je vynikající to lehoučce podlévat smetanou nebo šlehačkou...Mňaaam...
Pavlína Svitáková
|18. 1. 2006 11:58
Toto je bezva recept.Dělám z hovězích roštěnek.Akorát se to trochu déle peče.