Uvaříme si rýži a scedíme. Zatímco připravujeme rýži, osmahneme si na pánvi cibuli a šalvěj, dokud cibule nezesklovatí. Kuřecí maso nakrájíme na malé kousíčky. K cibuli přilijeme kuřecí vývar, přidáme kuřecí maso a hrášek a za občasného míchání vaříme.
2
Když je vše pořádně provařené, servírujeme na talířích posypané strouhaným parmezánem a kousky citronu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Helena
|20. 4. 2006 09:10
Pani Michaela si asi nevsimla Vasi otazky,tak Vam odpovidam ja.Ono risi e bisi je ridsi, asi tak jako velmi husta polevka.
magda
|18. 4. 2006 21:19
Není toho vývaru moc? když dám vařit kuřecí je za chvíli měkké a toho vývaru bude hodně- asi... když k tomu dám rýži, nebude to moc tekuté?
Helena
|18. 4. 2006 18:34
Tak tento recept je urcite zdravejsi a zda se i chutnejsi nez originalni Risi e Bisi.,navic mnozstvi ryze se da lepe odhadnout nez u risotove ryze,ktera bobtna kazda jinak.