Do většího hrnce dáme máslo a olivový olej a cukr. Zpěníme cibuli pokrájenou na půlkolečka, poté přidáme hrášek a propláchlou rýži. Zalijeme vývarem a necháme vařit na nejmenším plameni 15 minut. Poté přidáme vlažné mléko a strčíme do předehřáté trouby.
2
Pečeme asi 15 minut. Poté troubu vypneme, přidáme půl hrnku sýra, zamícháme, přiklopíme a necháme dojít ještě 10 minut. Nandáme do mělkého talíře posyme sýrem a mletým pepřem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Irena Klasová
|9. 3. 2007 10:32
Paní Markéto, díky za tip, fazolky (zelené nebo bílé) ty já můžu. Vyzkouším dnes na večeři.:-)
engliš
|7. 3. 2007 16:19
dobrý jsou i sterilovaný fazolky:o)))doufám že bude chutnat...
Irena Klasová
|7. 3. 2007 12:26
Zase nějaká dobrůtka, ty Vaše recepty jsou fakt super. Ukládám do oblíbených a vyzkouším dnes na večeři, jen místo hrášku použiji kukuřici, hrášek totiž nemusím.