• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
Napište svůj komentář k receptu

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 900
      g hovězí svíčková
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 80
      g máslo
    • 150
      g cibule
    • čerstvé žampiony
    • 200
      g nakládané okurky
    • 120
      g kečup - jemný
    • 150
      ml šlehačka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 250
      ml vývar

Postup přípravy receptu

1
Z odblaněné svíčkové nakrájíme 12 řezů, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a postupně opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Olej z pánve slijeme, na pánev nalijeme trochu vývaru a připečenou šťávu odvaříme. Na másle zpěníme cibuli pokrájenou na kolečka, přidáme žampiony pokrájené na plátky, šťávu z pánvičky a podusíme pod pokličkou. Doplníme je kečupem a okurkami pokrájenými na nudličky a krátce podusíme. Směs zjemníme smetanou, prohřejeme a nalijeme na maso. Podáváme s dušenou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

Terijaki ze svíčkové

Terijaki ze svíčkové

Losos v žampionové omáčce se zeleným pepřem

Losos v žampionové omáčce se zeleným…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jakub | 15. 9. 2015 12:43

    Kdyby ta kráva ze které máte ten kus masa mohla, tak by vás nakopala do zadku. Jste obyčejní prznitelé kvalitních surovin. Svíčkovou naklepeme, proboha. Vzdyť je to to nejjemnější maso z krávy. A ten kečup, škoda mluvit. :-$ :-$ :-$

  • TAUAH | 7. 12. 2012 11:01

    No, kdybyste ten kečup nahradila obyčejným protlakem, měla byste variaci "Stroganoff". Je škoda, že mnozí tvořitelé pokrmů tolik používají kečup. Někdy mám pocit, že je na těchto stránkách neuvěřitelně překečupováno. Nicméně, věřím, že s touto maličkou kečupovou obměnou je Váš recept vynikající. Miluji Stroganoff. Vyzkoušela jsem více druhů.

  • Helena | 19. 4. 2007 20:51

    Vynikajici,je to mnamka,moc nam to chutnalo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Cibule Hovězí svíčková Kečup - jemný Máslo Nakládané okurky Pepř mletý Rostlinný olej Šlehačka Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocno-tvarohový koláč

Ovocno-tvarohový koláč

Pudinkový koláč III.

Pudinkový koláč III.

Bílý šťovíkový boršč

Bílý šťovíkový boršč

Bábovka "bleskovka"

Bábovka "bleskovka"

Kokosový dort - výborný a snadný

Kokosový dort - výborný a snadný

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

Svěží koláč s lesním ovocem

Svěží koláč s lesním ovocem

Zdravý dietní dort

Zdravý dietní dort

Salát z grilované červené řepy s kozím sýrem, jablky a rukolou

Salát z grilované červené řepy s…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

143
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
43
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
26
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
24
Bramborové knedlíky s vekou
Bramborové knedlíky s…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Výstup herečky Vacvalové na K2: Padající kameny a chybějící kyslík!

Výstup herečky Vacvalové na K2: Padající kameny a chybějící kyslík!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Řezy speciál
Řezy speciál
Řezy z mikrovlnky
Řezy z mikrovlnky
Řezy z pudinku
Řezy z pudinku
Římská pečeně
Římská pečeně
Římský salát s rajčaty a olivami
Římský salát s rajčaty a olivami
Řízečky k obědu i na cesty
Řízečky k obědu i na cesty
  • Recepty.cz
  • Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact