• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
Napište svůj komentář k receptu

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 900
      g hovězí svíčková
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 80
      g máslo
    • 150
      g cibule
    • čerstvé žampiony
    • 200
      g nakládané okurky
    • 120
      g kečup - jemný
    • 150
      ml šlehačka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 250
      ml vývar

Postup přípravy receptu

1
Z odblaněné svíčkové nakrájíme 12 řezů, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a postupně opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Olej z pánve slijeme, na pánev nalijeme trochu vývaru a připečenou šťávu odvaříme. Na másle zpěníme cibuli pokrájenou na kolečka, přidáme žampiony pokrájené na plátky, šťávu z pánvičky a podusíme pod pokličkou. Doplníme je kečupem a okurkami pokrájenými na nudličky a krátce podusíme. Směs zjemníme smetanou, prohřejeme a nalijeme na maso. Podáváme s dušenou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

Terijaki ze svíčkové

Terijaki ze svíčkové

Losos v žampionové omáčce se zeleným pepřem

Losos v žampionové omáčce se zeleným…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jakub | 15. 9. 2015 12:43

    Kdyby ta kráva ze které máte ten kus masa mohla, tak by vás nakopala do zadku. Jste obyčejní prznitelé kvalitních surovin. Svíčkovou naklepeme, proboha. Vzdyť je to to nejjemnější maso z krávy. A ten kečup, škoda mluvit. :-$ :-$ :-$

  • TAUAH | 7. 12. 2012 11:01

    No, kdybyste ten kečup nahradila obyčejným protlakem, měla byste variaci "Stroganoff". Je škoda, že mnozí tvořitelé pokrmů tolik používají kečup. Někdy mám pocit, že je na těchto stránkách neuvěřitelně překečupováno. Nicméně, věřím, že s touto maličkou kečupovou obměnou je Váš recept vynikající. Miluji Stroganoff. Vyzkoušela jsem více druhů.

  • Helena | 19. 4. 2007 20:51

    Vynikajici,je to mnamka,moc nam to chutnalo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Cibule Hovězí svíčková Kečup - jemný Máslo Nakládané okurky Pepř mletý Rostlinný olej Šlehačka Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka z hlívy ústřičné

Polévka z hlívy ústřičné

Marinované špízy

Marinované špízy

Makový koláč s rebarborou

Makový koláč s rebarborou

Borůvkové muffiny - rumové

Borůvkové muffiny - rumové

Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý

Koláč s hruškovým / jablečným…

Bramborovo-fazolový salát

Bramborovo-fazolový salát

Frittata

Frittata

Utopenci podle Gajzy

Utopenci podle Gajzy

Domáci hamburger

Domáci hamburger

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

108
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
58
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
51
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
47
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
46
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Deník Aha! 11.10.2025

Deník Aha! 11.10.2025

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 11.–12. 10. 2025: Kdo si finančně polepší a koho čekají dny plné úspěchu?

Horoskop na víkend 11.–12. 10. 2025: Kdo si finančně polepší a koho čekají dny plné úspěchu?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Návrat Zdeňka Trošky: Porazil zákeřné bacily! Nesmí do kontaktu s lidmi

Návrat Zdeňka Trošky: Porazil zákeřné bacily! Nesmí do kontaktu s lidmi

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

Řezy speciál
Řezy speciál
Řezy z mikrovlnky
Řezy z mikrovlnky
Řezy z pudinku
Řezy z pudinku
Římská pečeně
Římská pečeně
Římský salát s rajčaty a olivami
Římský salát s rajčaty a olivami
Řízečky k obědu i na cesty
Řízečky k obědu i na cesty
  • Recepty.cz
  • Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact