• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Řezy z pudinku
Napište svůj komentář k receptu

Řezy z pudinku

autor: Simča S.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy z pudinku
Řezy z pudinku
Řezy z pudinku
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na těsto
    • 6
      ks vejce
    • 6
      lžíce cukr krystal
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Na krém
    • 250
      ml mléko
    • 60
      g cukr krystal
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 170
      g máslo
    • hnědý rum
  • Na dokončení
    • 1
      sklenice broskvový kompot
    • 1
      balení čokoládová poleva
    • 1
      balení bílá čokoládová poleva nebo čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Těsto: Vyšleháme vejce a cukry do husté pěny, pak přidáme pudinky a prdopeč. Rozetřeme na pečící papír a upečeme při 200 stupních asi 7 minut.
2
Krém: Z mléka, prášku a cukrů uvaříme hustý pudink, do vlažného zašleháme máslo a Rum. Dokončení: Pečený plát rozkrojíme na čtvrtiny, na dvě z nich namažeme krém a poklademe okapanými plátky broskví. Přikryjeme zbylými pláty a necháme v chladnu ztuhnout. Vzniknou 2 obdélníky řezů. Nakonec řezy polijeme čokoládovou polevou a pocákáme polevou bílou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuličky z pudinku bez vaření

Kuličky z pudinku bez vaření

Jahodové řezy

Jahodové řezy

Řezy Rigoletto

Řezy Rigoletto

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Áďa | 24. 4. 2015 19:48

    Ten puding má být -- přisipat prášek ?? O:-)

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 18:01

    Jánikde nemůžu sehnat bílou čokoládovou polevu. Oběhla jsem dnes snad celé město. Už se těším až tu polevu seženu a budu si moct udělat a potom i uvařit tuhle mňamku! ;-)

  • Wellu | 13. 10. 2010 10:26

    Tet akorát vařím bílou čokoládu ale nemohla sem sehnat doma hnědou :( Dortík velice chválím =) :-)) :-P

  • Jarka O. | 26. 5. 2010 13:26

    To vypadá fakt dobře ;-)

  • Ladia - | 26. 5. 2010 10:46

    To by mohl být i bezva dortík, mňam :-)

  • Simča Sládková | 26. 5. 2010 10:30

    Klárko, foto jsem dodala ihned, vždyť mne znáš - jsem fotomaniak :-). Plech jsem měla trochu menší, než na celou troubu - je to asi tak 23 x 36 cm. A editorce děkuji za srovnání ingrediencí, nějak se mi to nepovedlo vložit takto přehledně...

  • Klára Keselyova | 24. 5. 2010 16:23

    Simčo, vypadá to vábne, bodla by fotka, ale časom určite dáš. Zaujímalo by mňa, aký plech si použila. Ďík, a zdravím

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá čokoládová poleva Broskvový kompot Čokoládová poleva Cukr krystal Hnědý rum Máslo Mléko Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Italská omáčka

Italská omáčka

Mřížkový dýňový koláč

Mřížkový dýňový koláč

Lilková směs s nivou

Lilková směs s nivou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Halušky s brynzou

Halušky s brynzou

Kokosový piškot - korpus

Kokosový piškot - korpus

Babiččina ořechová bábovka

Babiččina ořechová bábovka

Gratinované brambory (nejen) se špenátem

Gratinované brambory (nejen) se…

Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
15
Kulajda
Kulajda
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom!  Koho se podařilo vyloučit?

Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom! Koho se podařilo vyloučit?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Řezy s vitamínem
Řezy s vitamínem
Řezy speciál
Řezy speciál
Řezy z mikrovlnky
Řezy z mikrovlnky
Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
Římská pečeně
Římská pečeně
Římský salát s rajčaty a olivami
Římský salát s rajčaty a olivami
  • Recepty.cz
  • Řezy z pudinku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact