• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Řezy speciál
Napište svůj komentář k receptu

Řezy speciál

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy speciál
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks bílek
    • 180
      g moučkový cukr
    • 6
      ks žloutek
    • 3
      ks vanilkový pudink
    • prášek do pečiva 3/4 balíčku
  • Krém
    • 150
      g moučkový cukr
    • 250
      g máslo
  • Zásmažka
    • 30
      g máslo
    • 30
      g hladká mouka
    • mléko 1/4 l
  • Poleva
    • 100
      g tuk Se sádlem
    • 100
      g cukr
    • 50
      g kakao
    • 3
      lžíce mléko Nebo lze koupit čokoládovou polevu v sáčku
  • Nazařazeno
    • marmeláda
    • dětské piškoty
    • káva
    • hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
**Těsto:** Ušleháme bílky, přidáme cukr, zašleháme žloutky, pudinky a prášek do pečiva. Pečeme ve vyhřáté troubě na 220 °C cca 10 minut. Upečené necháme vychladnout, potřeme marmeládou, poklademe piškoty, které namáčíme střídavě jeden v rumu, jeden v kávě. Střídavě klademe vedle sebe na upečené těsto. Na piškoty rozetřeme krém a nakonec pocákáme čokoládovou polevou.
2
**Krém:** Cukr utřeme s máslem a přidáme vychladlou zásmažku.
3
**Zásmažka:** Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, necháme vychladnout a po troškách přidáváme mléko a vaříme do husta.
4
**Poleva:** Rozpustíme tuk (nesmí vařit) přidáme cukr, kakao a nakonec po troškách mléko.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Volská oka speciál

Volská oka speciál

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonymous | 28. 2. 2016 18:50

    je to víborný

  • Tereza T
    Tereza T | 19. 11. 2010 10:41

    Ano, je nutné vždy založit skupinu ingrediencí.

  • Ladia
    Ladia | 19. 11. 2010 10:36

    Aha, takže je vždy nutné založit novou skupinu...

  • Ladia
    Ladia | 19. 11. 2010 09:20

    Marmeláda, Dětské piškoty, Káva, Rum - nepatří do žádné z výše uvedených skupin. Jak je tam správně uvést, když je nechci zařadit do žádné skupiny? :-S

  • Ladia - | 2. 10. 2009 10:13

    Ve formuláři Přidat recept nefunguje Enter - text neodskakuje na další řádek. Omlouvám se tedy za nalepení textu za sebe a prosím editorku o odskákání ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Dětské piškoty Hladká mouka Hnědý rum Kakao Káva Marmeláda Máslo Mléko Moučkový cukr Prášek do pečiva Tuk Vanilkový pudink Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka na chlebíčky

Pomazánka na chlebíčky

Bochánek, který se vždy povede

Bochánek, který se vždy povede

Zeleninová rýže

Zeleninová rýže

Kuře na nivě

Kuře na nivě

Americký ořechový koláč

Americký ořechový koláč

Biskupský chlebíček

Biskupský chlebíček

Dietní buchta

Dietní buchta

Cuketa v sýrové omáčce

Cuketa v sýrové omáčce

Vařené mušle

Vařené mušle

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

47
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
35
Kanadský králík
Kanadský králík
25
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
25
Jablečné řezy piškotové
Jablečné řezy piškotové
24
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Řezy s tvarohovo-kokosovými kuličkami
Řezy s tvarohovo-kokosovými kuličkami
Řezy s vaječným likérem
Řezy s vaječným likérem
Řezy s vitamínem
Řezy s vitamínem
Řezy z mikrovlnky
Řezy z mikrovlnky
Řezy z pudinku
Řezy z pudinku
Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
  • Recepty.cz
  • Řezy speciál
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact