• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Řezy Snickers
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Snickers

autor: alena.doupovcova
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 31
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Snickers
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks žloutek
    • 6
      lžíce moučkový cukr
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 5
      lžíce polohrubá mouka
    • 2
      lžíce kakao
    • 6
      ks bílek ušleháme sníh
  • Krém
    • 1
      plechovka salko
    • 1
      ks máslo
    • 100
      g arašídy nesolené
    • 1
      ks čokoláda na vaření
    • 50
      g tuk 100%

Postup přípravy receptu

1
Ingredience na těsto smícháme a na vymazaném a vysypaném plechu upečeme. Necháme vychladnout.
2
Plechovku Salka smícháme s vyšlehaným máslem (den předem uvaříme Salko 2 hodiny na karamel)
3
Na to nasypeme sekané arašídy a polejeme polevou z čokolády na vaření a 100% tuku.
4
Necháme ztuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí snickers

Domácí snickers

Řezy s pudinkem a Be-Be sušenkami

Řezy s pudinkem a Be-Be sušenkami

Řezy s čokoládovým cappuccinem

Řezy s čokoládovým cappuccinem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anet | 4. 8. 2014 16:36

    Pockat snickers přeci neni buchta?Ale cokolada,nugat,karamel,orisky,cokolada.Spis by bylo lepsi z alobalu vytvorit jakoby vanicky.Do nich nalit cokoladu.Tu nechat malinko zatuhnout,pak nugat,pak karamel,orisky ,zase nugat a zalit cokoladou a nechat v lednic ztuhnout ;-)

  • Anet | 4. 8. 2014 16:26

    Ahojky.Ja myslela,ze v tycince je take karamel jako v mars?

  • rybička | 13. 7. 2014 23:12

    Dnes jsem pekla,výborný,všem chutnalo :-)

  • Tereza | 9. 7. 2014 11:10

    Dobry den,chci se jen zeptat jak dlouho a na kolik pečete.Dekuji

  • PETRA NOUZOV | 3. 5. 2014 11:50

    Výborné :-)

  • linda klein | 30. 4. 2013 11:57

    Jeste doplnim, ze vyrobek se jmenuje Caramelo a v obchode ho najdete hned vedle Salka.

  • linda klein | 30. 4. 2013 11:44

    Samozrejme, ze se jedna o Salko ;-) Na plechovce se doctete, ze se jedna o "zahustene slazene karamelizovane plnotucne mleko". Vyhoda je v tom, ze Salko nemusite doma tak dlouho varit. Chutove rozdil nepoznate :-)

  • MJG | 30. 4. 2013 10:38

    MUSI TO BYT OPRAVDU SALKO, TO JE SLAZENE A PRAVE TEN CUKR KARAMELIZUJE. JESTLI JSTE NEPOUZILA NEJAKE ZAHUSTENE ALE NESLAZENE MLEKO??

  • linda klein | 29. 4. 2013 22:07

    Salko musite po uvareni nechat dobre vychladit, takze si ho klidne uvarte den predem a teprve pak otevrete. Hmota je tuha ( z plechovky vyndavam lzici), ale jde krasne vyslehat na hladky krem. Zrovna tento vikend jsem pekla orechovy dort a promazavala jsem timto kremem (pridavam do nej trosku rumu). Praci si ale usnadnuji tim, ze si kupuji uz hotovy vyrobek "Karamelove Salko" ;-)

  • no.hanka | 29. 4. 2013 18:20

    Poradíte prosím, jak připravit to Salko? Když ho uvařím den předem, zůstane tekuté, že se do něj dá rozmíchat máslo?díky Hanka

  • lvicek69 | 28. 4. 2013 21:56

    výborné,hned napoprvé a zmizelo to z plechu mávnutím kouzelnou hůlkou :-)

  • nladya | 7. 1. 2013 13:25

    Řezy jsou výborné, jednoduché a zatím si je každý chválí. Určitěje budu připravovat častěji.

  • Lucinka F. | 5. 3. 2011 12:43

    je to uuužasný receot dufm ze si ho uz znova coskoro dam!!! ;-) :-)) <3

  • Kamila Tatíčková | 24. 5. 2010 09:30

    Božské, sladké - nejvíc pochval od chlapů :-)!

  • Danka Snášelová | 13. 5. 2008 18:25

    Jani, jenom na vysvětlení. Recept byl hodnocen již 9x (údaj v pravo = Hodnoceno:9x) a v levo je údaj = průměrné hodnocení. V našem případě je to 1. To znamená, že všichni co recept dosud hodnotili, tak ho hodnotili 1. A ta 1 tě asi zmýlila. :-))). Ahoj!

  • Jana Remková | 13. 5. 2008 15:56

    Tak vidím,opět vynikající recept a každý dává jedničku,ale vidím,že někdo dal jen jednu a tak to napravuji a já ji opravdu dávám a přidávám si recept k oblíbeným receptům.

  • Danka Snášelová | 26. 4. 2008 18:46

    Luxusné a přitom jednoduché řezy. Kdo má rád sladké, přijde si na své. Do těsta jsem přidala navíc 1/2 prášku do pečiva a do krému zamíchala o 1/2 másla více. Dávám 1*.

  • Jarmila | 12. 3. 2008 19:20

    Výborné, rychlé, jen se po nich zaprášilo.

  • Zita Matejkova | 28. 6. 2007 10:50

    rYCHLÉ A VYNIKAJÍCÍ.pOUŽILA JSEM MANDLE-LUPÍNKY.DÁVÁM 1!!!

  • Lenka | 25. 6. 2007 08:14

    Opravdu vynikající řezy. Skutečně mají chuť snickers. Jsou jednoduché, doporučuji vyzkoušet. Dávám 1*.

  • Jana Peková | 24. 5. 2007 17:58

    Také chválím a dávám 1.

  • Radka Kozáková | 15. 5. 2007 09:58

    Výborné, peču pravidelně na rodinné oslavy, recept nemá chybu!!!

  • Blanka | 18. 4. 2006 12:34

    Řezy jsem dělala na svátky a byly výborné. Nakrájela jsem z nich tyčinky a celé namočila do čokolády. U návštěv jsem měla velký úspěch. Děkuji za recept.

  • Magda | 18. 4. 2006 08:24

    Neměla jsem arašídy, tak jsem dala mandle. Recept je skvělý!!!! Úplně super.

  • Karla Němečková | 12. 3. 2006 15:00

    po řezech se jen zaprášilo. Děkuji za nový recept.

  • Petra Meruňková | 5. 3. 2006 21:33

    Dneska jsem recept vyzkoušela,řezy byly moc dobré,jen jsem přidala ještě pár mandlí.Dávám 1*.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Svatba Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Bílek Čokoláda na vaření Kakao Máslo Moučkový cukr Polohrubá mouka Rostlinný olej Salko Tuk Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové placky

Bramborové placky

Řízečky naruby

Řízečky naruby

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Zapekané brambory s pórkem

Zapekané brambory s pórkem

Višňová bublanina s mákem

Višňová bublanina s mákem

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Pudingovo-ovocný koláč

Pudingovo-ovocný koláč

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Doporučujeme

60 minut
Panenka s batátem a pestem

Panenka s batátem a pestem

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

22
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
13
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
12
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
11
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
11
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Řezy Snickers
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact