• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Řezy Snickers
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Snickers

autor: alena.doupovcova
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 31
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Snickers
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks žloutek
    • 6
      lžíce moučkový cukr
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 5
      lžíce polohrubá mouka
    • 2
      lžíce kakao
    • 6
      ks bílek ušleháme sníh
  • Krém
    • 1
      plechovka salko
    • 1
      ks máslo
    • 100
      g arašídy nesolené
    • 1
      ks čokoláda na vaření
    • 50
      g tuk 100%

Postup přípravy receptu

1
Ingredience na těsto smícháme a na vymazaném a vysypaném plechu upečeme. Necháme vychladnout.
2
Plechovku Salka smícháme s vyšlehaným máslem (den předem uvaříme Salko 2 hodiny na karamel)
3
Na to nasypeme sekané arašídy a polejeme polevou z čokolády na vaření a 100% tuku.
4
Necháme ztuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí snickers

Domácí snickers

Řezy Raffaelo

Řezy Raffaelo

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anet | 4. 8. 2014 16:36

    Pockat snickers přeci neni buchta?Ale cokolada,nugat,karamel,orisky,cokolada.Spis by bylo lepsi z alobalu vytvorit jakoby vanicky.Do nich nalit cokoladu.Tu nechat malinko zatuhnout,pak nugat,pak karamel,orisky ,zase nugat a zalit cokoladou a nechat v lednic ztuhnout ;-)

  • Anet | 4. 8. 2014 16:26

    Ahojky.Ja myslela,ze v tycince je take karamel jako v mars?

  • rybička | 13. 7. 2014 23:12

    Dnes jsem pekla,výborný,všem chutnalo :-)

  • Tereza | 9. 7. 2014 11:10

    Dobry den,chci se jen zeptat jak dlouho a na kolik pečete.Dekuji

  • PETRA NOUZOV | 3. 5. 2014 11:50

    Výborné :-)

  • linda klein | 30. 4. 2013 11:57

    Jeste doplnim, ze vyrobek se jmenuje Caramelo a v obchode ho najdete hned vedle Salka.

  • linda klein | 30. 4. 2013 11:44

    Samozrejme, ze se jedna o Salko ;-) Na plechovce se doctete, ze se jedna o "zahustene slazene karamelizovane plnotucne mleko". Vyhoda je v tom, ze Salko nemusite doma tak dlouho varit. Chutove rozdil nepoznate :-)

  • MJG | 30. 4. 2013 10:38

    MUSI TO BYT OPRAVDU SALKO, TO JE SLAZENE A PRAVE TEN CUKR KARAMELIZUJE. JESTLI JSTE NEPOUZILA NEJAKE ZAHUSTENE ALE NESLAZENE MLEKO??

  • linda klein | 29. 4. 2013 22:07

    Salko musite po uvareni nechat dobre vychladit, takze si ho klidne uvarte den predem a teprve pak otevrete. Hmota je tuha ( z plechovky vyndavam lzici), ale jde krasne vyslehat na hladky krem. Zrovna tento vikend jsem pekla orechovy dort a promazavala jsem timto kremem (pridavam do nej trosku rumu). Praci si ale usnadnuji tim, ze si kupuji uz hotovy vyrobek "Karamelove Salko" ;-)

  • no.hanka | 29. 4. 2013 18:20

    Poradíte prosím, jak připravit to Salko? Když ho uvařím den předem, zůstane tekuté, že se do něj dá rozmíchat máslo?díky Hanka

  • lvicek69 | 28. 4. 2013 21:56

    výborné,hned napoprvé a zmizelo to z plechu mávnutím kouzelnou hůlkou :-)

  • nladya | 7. 1. 2013 13:25

    Řezy jsou výborné, jednoduché a zatím si je každý chválí. Určitěje budu připravovat častěji.

  • Lucinka F. | 5. 3. 2011 12:43

    je to uuužasný receot dufm ze si ho uz znova coskoro dam!!! ;-) :-)) <3

  • Kamila Tatíčková | 24. 5. 2010 09:30

    Božské, sladké - nejvíc pochval od chlapů :-)!

  • Danka Snášelová | 13. 5. 2008 18:25

    Jani, jenom na vysvětlení. Recept byl hodnocen již 9x (údaj v pravo = Hodnoceno:9x) a v levo je údaj = průměrné hodnocení. V našem případě je to 1. To znamená, že všichni co recept dosud hodnotili, tak ho hodnotili 1. A ta 1 tě asi zmýlila. :-))). Ahoj!

  • Jana Remková | 13. 5. 2008 15:56

    Tak vidím,opět vynikající recept a každý dává jedničku,ale vidím,že někdo dal jen jednu a tak to napravuji a já ji opravdu dávám a přidávám si recept k oblíbeným receptům.

  • Danka Snášelová | 26. 4. 2008 18:46

    Luxusné a přitom jednoduché řezy. Kdo má rád sladké, přijde si na své. Do těsta jsem přidala navíc 1/2 prášku do pečiva a do krému zamíchala o 1/2 másla více. Dávám 1*.

  • Jarmila | 12. 3. 2008 19:20

    Výborné, rychlé, jen se po nich zaprášilo.

  • Zita Matejkova | 28. 6. 2007 10:50

    rYCHLÉ A VYNIKAJÍCÍ.pOUŽILA JSEM MANDLE-LUPÍNKY.DÁVÁM 1!!!

  • Lenka | 25. 6. 2007 08:14

    Opravdu vynikající řezy. Skutečně mají chuť snickers. Jsou jednoduché, doporučuji vyzkoušet. Dávám 1*.

  • Jana Peková | 24. 5. 2007 17:58

    Také chválím a dávám 1.

  • Radka Kozáková | 15. 5. 2007 09:58

    Výborné, peču pravidelně na rodinné oslavy, recept nemá chybu!!!

  • Blanka | 18. 4. 2006 12:34

    Řezy jsem dělala na svátky a byly výborné. Nakrájela jsem z nich tyčinky a celé namočila do čokolády. U návštěv jsem měla velký úspěch. Děkuji za recept.

  • Magda | 18. 4. 2006 08:24

    Neměla jsem arašídy, tak jsem dala mandle. Recept je skvělý!!!! Úplně super.

  • Karla Němečková | 12. 3. 2006 15:00

    po řezech se jen zaprášilo. Děkuji za nový recept.

  • Petra Meruňková | 5. 3. 2006 21:33

    Dneska jsem recept vyzkoušela,řezy byly moc dobré,jen jsem přidala ještě pár mandlí.Dávám 1*.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Svatba Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Bílek Čokoláda na vaření Kakao Máslo Moučkový cukr Polohrubá mouka Rostlinný olej Salko Tuk Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šťouchané brambory

Šťouchané brambory

Feferonový salát

Feferonový salát

Guláš z drůbežích žaludků a srdíček

Guláš z drůbežích žaludků a srdíček

Rajčatový salát IV.

Rajčatový salát IV.

Lasagne s cuketou a slaninou

Lasagne s cuketou a slaninou

Hrách a kroupy

Hrách a kroupy

Bulgur s kuřecím masem

Bulgur s kuřecím masem

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky, dýní...

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…

Vinná klobása v bramboráku

Vinná klobása v bramboráku

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

84
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
63
Těstoviny (nejen) s kuřecím masem - zdravě a chutně
Těstoviny (nejen) s…
57
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
55
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
54
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Řezy Snickers
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact