Vyšleháme vejce s cukrem, přidáme kakao, olej a vodu. Potom vmícháme mouku s práškem. Těsto vlijeme na vymazaný plech a upečeme. Necháme vychladnout. Tvaroh, máslo, žloutky, rum a cukr vyšleháme a navrstvíme na koláč.
2
Po povrchu rozložíme broskve (pokud jsou velké, tak je rozkrájíme). Vodu rozmícháme se Zlatým klasem, cukrem a Vita pomerančem. Převaříme, necháme mírně vychladnout a nalejeme na koláč. Necháme v chladničce ztuhnout do druhého dne.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
blanka
|3. 9. 2012 15:53
Nevite prosim jaky tuk do toho tvarohu??? Staci hera? Aby to pak bylo jedle, ale kostka masla se mi zda moc... Ale recept urcite vyzkousim na oslavu. Vypada vyborne!!!
Veronika Labudková
|26. 6. 2009 12:00
vynikající !!! všichni jsme si natom pochutnali.do polevy jsem dala 1 vitaminový tang a 3 vanilkové pudinky a na 1 půlku plechu meruňky ana 2. půlu jahody...vážně můžu jen doporučit
Tereza J.
|7. 2. 2008 14:20
Markétka, ak použijete puding, tak dajte nie 2, ale 3 balenia, tá horná vrstva musí byť úplne tuhá, inak sa bude rozsypávať.
Anonym
|7. 2. 2008 13:20
Markéto,Zlatý klas je pudinkový prášek,který je k dostání pouze na Slovensku.Dá se nahradit naším,ale co jsem vyčetla zde v dikusích,tak se ho má dát o trochu více,než je uvedeno v receptech..Evam
Markéta Bernatová
|7. 2. 2008 12:41
Chtela bych vyskoušet vaše řezy, ale bohuzel neznám výraz Zlaté klasy. Děkuji
Věra
|18. 7. 2006 18:19
Řezy jsou vynikající. Super osvěžení pro letní odpoledne. Dělávala je tchýňka a teď jsem přebrala tradici já. Vynikající jsou i s jahodama.