Testo je krasne nadychane a vlacne hned ale druhy den je lepsi hlavne v tom ze se ten krem a marmelada s tim korpusem spoji ja zkusila par kosku nakrojit a rozjizdelo se mi to ale je to hrozna namina ten krem je opravdu bozi :) <3
Dnes jdu zkusit ;-)
dole je piskot a ten je mekky hned, ale prolzeny je dycky lepsi
Prosím o zkušenost. Je těsto vláčné hned první den nebo je lepší řezy upéct a potřít krémem den předem? Díky za rady :-)
peču obvykle na 160-165°C, ale čas Vám nepovím Nikdy jsem to neměřila a každá trouba je jiná. Zkouším špejlí. Pokud těsto odpadává od stran a špejle se nelepí, šup s ním ven ;-) !
Prosím, poradíte mi? Jak dlouho a na kolik stupňů se peče těsto v troubě? Chci řezy zkusit, ale nejsem zkušená, tak prosím o radu Děkuji M.
Jsou absolutně vynikající, zrovna zítra je budu dělat pro přítele k narozkám ale ne jako řezy ale do tvaru srdíčka jako dortík, tak doufám,že se povedou. <3
Řezy
To vypadá dobře :-p