Do sněhu z bílků zašlehat cukr, potom žloutky, dále přidat mouku a lehce zašlehat. Upéci na plechu s papírem o rozměrech 25x40 cm při teplotě 160-180 °C, okolo 15-20 minut. Po upečení stáhnout z plechu, sundat papír a opět dát na plech. Želatinu namočit do 125 ml studené vody. Broskve i s nálevem rozmixovat. Přidat polovinu želatiny a okamžitě šlehat. Když směs začne tuhnout, vylijeme na těsto a dáme do chladničky zatuhnout.
2
Poté rozmixujeme jogurt s cukrem a ohřátou želatinou. Tuhnoucí směs vylijeme na broskvovou vrstvu. Na tuhnoucí jogurtovou směs rozložíme sušenky jednu vedle druhé, čokoládovou stranou nahoru. Doporučuji nechat rozležet do druhého dne. Řezy jsou rovněž výborné s jahodami. Recept je ze Slovenska.