• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Řezy Rigoletto
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Rigoletto

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Rigoletto
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 250
      g máslo
    • 120
      g moučkový cukr
    • 360
      g hladká mouka
    • malinový džem
  • náplň
    • moučkový cukr
    • 4
      vejce
    • 200
      g rozinky
    • 150
      g nasekané ořechy
    • 200
      g kandované ovoce
  • krém
    • 3
      vejce
    • 200
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 250
      g máslo
  • poleva
    • 100
      g čokoláda na vaření
    • 70
      g ztužený tuk

Postup přípravy receptu

1
Z másla, cukru a mouky zpracujeme těsto, dáme do chladničky na půl hodiny. Potom ho rychle vyválíme, přeložíme na plech a 10 minut při střední teplotě předpečeme. Teplé těsto potřeme malinovým džemem, navrstvíme náplň a dáme do trouby dopéct. Necháme vychladnout. Vychladlý koláč potřeme krémem a polejeme polevou.
2
Náplň: vejce s cukrem vyšleháme do pěny, pěnu nad párou za stálého šlehání zahřejeme, odstavíme, opatrně vmícháme ořechy, kandované ovoce a rozinky.
3
Krém: 3 vejce, cukr a kakao vyšleháme nad párou do tuha, necháme vychladnout. Potom vmícháme změklé máslo a vymícháme na krém. Polevu uděláme klasicky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové řezy Sandra

Jahodové řezy Sandra

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Citronové cheesecake řezy s vanilkou

Citronové cheesecake řezy s vanilkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva O. | 1. 10. 2007 07:47

    Vynikající řezy - všichni jsme si o víkendu moc pochutnali. Je pravda že jsou dost sladké a dost syté, takže člověku stačí jeden kousek, ale pro slavnostní příležitos se určití hodí. Dávám 1.

  • Tereza Jarčušková | 24. 2. 2006 07:09

    Vajcia s cukrom vyšľahajte bez pary do hustej peny, až potom to dajte nad paru, nebude vám to dlho trvať.

  • beba | 23. 2. 2006 10:58

    Zdá sa to byť výborné, asi tiež skoro vyskúšam, len ma odrádza to šlahanie nad parou.

  • Jaroslava Oumarová | 23. 2. 2006 07:47

    Tedy, Terezko, dneska mám při čtení Vašich receptů zase pusu plnou slin a skučím jako mlsný pes za výlohou řeznictví:-)). Nejhorší na tom je, že to sladké nesmím:-((

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Hladká mouka Kakao Kandované ovoce Malinový džem Máslo Moučkový cukr Nasekané ořechy Rozinky Vejce Ztužený tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Apple pie

Apple pie

Svíčková z kuřete

Svíčková z kuřete

Rychlé punčové řezy

Rychlé punčové řezy

Makovec bez vajec II.

Makovec bez vajec II.

Králík po francouzsku

Králík po francouzsku

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Kuřecí nudličky po sedlčansku

(nejen) Jablkovo - vločkový koláč

(nejen) Jablkovo - vločkový koláč

Meruňkové bonbony

Meruňkové bonbony

Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu

Vegetariánské špízy s feta sýrem na…

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

58
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
39
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
37
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
34
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
26
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí jahodový sirup
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí…
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet nebo s ořechovým krémem
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet…
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
AHA.cz Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Těhotná Eva Čerešňáková (38): Komplikace před porodem!

Těhotná Eva Čerešňáková (38): Komplikace před porodem!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Další doporučené recepty:

Řezy Rafaelo III.
Řezy Rafaelo III.
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaelo
Řezy Raffaelo
Řezy s černým rybízem
Řezy s černým rybízem
Řezy s čokoládovým cappuccinem
Řezy s čokoládovým cappuccinem
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
  • Recepty.cz
  • Řezy Rigoletto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact