• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Řezy Rafaelo III.
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Rafaelo III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 36
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Rafaelo III.
Řezy Rafaelo III.
Řezy Rafaelo III.
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek mléko
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Na posypání
    • 1
      hrnek strouhaný kokos
    • 0,50
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      kelímek šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Utřeme vejce s moučkovým cukrem, přidáme olej, polohrubou mouku, mléko a prášek do pečiva. Vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Smícháme cukr moučka s kokosem a hustě posypeme.
2
Pečeme cca 30 min. na 170 °C. Kokos napovrchu zrůžoví, nesmí se připálit, jinak zhořkne.
3
Když jsou řezy hotové, hned jak je vyndáme z trouby, tak je vařící polijeme 33% šlehačkou. Trošku to zasyčí, ale řezy šlehačku natáhnou a krásně zvlhnou. Necháme je vystydnout.
4
Pokud zbydou, dávám je přes noc do lednice, ještě více zvlhnou, ale to se stává velmi zřídka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rafaelo

Rafaelo

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Rafaelo se salkem

Rafaelo se salkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • smiley536 | 13. 6. 2015 16:51

    Je výborný, ale čekala jsem od toho víc :)

  • Gaba | 11. 1. 2014 22:12

    <3 <3 <3 <3 <3 <3 mňam!

  • WeeBear
    WeeBear | 14. 4. 2013 13:46

    A ještě dodatek. Výborné je přidat 1,5 hrsti rozinek... Před pečením dát na 2 hod. do rumu. Nemáme-li rum, postačí mléko. :-)

  • WeeBear
    WeeBear | 14. 4. 2013 13:44

    Mám totožný recept, jen na posypání dávám kokosu pouze 3/4 hrnku, hrnek mi přijde moc. Moučník je výborný, vždy jsem s ním sklidila úspěch (dokonce i u přítele, což mě moc potěšilo, jelikož na sladké není). A ještě dodatek k pečení - v elektrické i plynové troubě peču na 180°C pouze 18-20min. Po třiceti minutách už bych měla spodek 100% spálený, tak nevím. Přidávám fotku. :-)

  • Eva P. Fr | 14. 12. 2012 15:34

    Vyborne !

  • iva kratka | 2. 12. 2012 16:46

    byly rychle, ale cekala jsem od nich trochu vic

  • no-niki | 26. 11. 2012 10:09

    Řezy všem velmi chutnaly! Pochválila mi je dokonce i babička, která je v naší rodině nejzkušenější "pekařkou" a vzala si ode mě na řezy recept :-) Akorát příště možná dám cca 1,5 kelímku šlehačky - nevyšla mi na celý plech a místy byl řez trošičku sušší. Dávám za 1 a určitě zase upeču ;-)

  • romanika
    romanika | 23. 10. 2012 12:21

    Dobré, budou se ještě hodit až budu zase pospíchat :-).

  • cotty3 | 20. 10. 2012 13:30

    Velmi chutné.

  • týnka ;)) | 24. 9. 2012 10:28

    nikdy v životě jsem to nedělaa a připálila sem tto proto že sem tam nedala mouku .. :-! :-! :-! :-!

  • Simča | 16. 2. 2012 19:43

    Spolužačky to dělaly ve škole a bylo vynikající :-P

  • Tinkapletinka | 7. 11. 2011 22:17

    Těsto sem měla řídké ,tak jsem dodala ještě trochu mouky a kokosu. Dle jiného receptu sem pak posypala mandlovýma lupinkama a pak teprve kokosový povrch. Jak dlouho to má chladnout ? Můžu to třeba dát na urychlení do ledničky ? Tak už jsem ochutnala a tím že jsem tam dodala tu mouku,tak mi neprošla ta šlehačka až na dno a bylo to suché a nahoře takové mastné ! Asi by ty popisky postupu mohly být přesnější pro taková nemehla jako jsem já ! Jednou jsem ho již děla a byl super,tak nevím proč sem to ted tak zhatila .

  • Zdenka | 29. 10. 2011 16:21

    Upečeno, ochutnáno. Prostě pohádka - mňam. Doporučuji :-)

  • Helena | 6. 7. 2011 15:49

    Řezy jsou vynikající lepší jsem nejedla.Doporučuji všem!!!

  • Petra | 23. 3. 2011 14:04

    Rezy som vyskúšala už dávnejšie, lebo boli uverejnené v Receptoch ako TOP 10 a veľmi chutné. Sú jednoduché na prípravu a mne chutili. Môjmu mužovi veľmi nie. Dobrý koláč :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Děti Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Strouhaný kokos Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketa vynikající

Cuketa vynikající

Bleskový fazolový salát

Bleskový fazolový salát

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Co se zbylou rýží?

Co se zbylou rýží?

Omáčka z vepřových jater

Omáčka z vepřových jater

Nivové sušenky (slané cukroví)

Nivové sušenky (slané cukroví)

Jablečný víkendový koláč - vláčný

Jablečný víkendový koláč - vláčný

Jednoduchá schwarzwaldská šunka se zelím

Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…

Fritatta s cuketou

Fritatta s cuketou

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
22
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz 11 let od smrti Landovského (†78)? Tajemství jeho bitky s estebákem! Noha křupla jako větev

11 let od smrti Landovského (†78)? Tajemství jeho bitky s estebákem! Noha křupla jako větev

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

Řezy Balaton
Řezy Balaton
Řezy Margot
Řezy Margot
Řezy Pribiňáček
Řezy Pribiňáček
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaelo
Řezy Raffaelo
Řezy Rigoletto
Řezy Rigoletto
  • Recepty.cz
  • Řezy Rafaelo III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact