• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Řezy Rafaelo III.
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Rafaelo III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 36
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Rafaelo III.
Řezy Rafaelo III.
Řezy Rafaelo III.
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek mléko
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Na posypání
    • 1
      hrnek strouhaný kokos
    • 0,50
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      kelímek šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Utřeme vejce s moučkovým cukrem, přidáme olej, polohrubou mouku, mléko a prášek do pečiva. Vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Smícháme cukr moučka s kokosem a hustě posypeme.
2
Pečeme cca 30 min. na 170 °C. Kokos napovrchu zrůžoví, nesmí se připálit, jinak zhořkne.
3
Když jsou řezy hotové, hned jak je vyndáme z trouby, tak je vařící polijeme 33% šlehačkou. Trošku to zasyčí, ale řezy šlehačku natáhnou a krásně zvlhnou. Necháme je vystydnout.
4
Pokud zbydou, dávám je přes noc do lednice, ještě více zvlhnou, ale to se stává velmi zřídka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rafaelo

Rafaelo

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Rafaelo se salkem

Rafaelo se salkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • smiley536 | 13. 6. 2015 16:51

    Je výborný, ale čekala jsem od toho víc :)

  • Gaba | 11. 1. 2014 22:12

    <3 <3 <3 <3 <3 <3 mňam!

  • WeeBear
    WeeBear | 14. 4. 2013 13:46

    A ještě dodatek. Výborné je přidat 1,5 hrsti rozinek... Před pečením dát na 2 hod. do rumu. Nemáme-li rum, postačí mléko. :-)

  • WeeBear
    WeeBear | 14. 4. 2013 13:44

    Mám totožný recept, jen na posypání dávám kokosu pouze 3/4 hrnku, hrnek mi přijde moc. Moučník je výborný, vždy jsem s ním sklidila úspěch (dokonce i u přítele, což mě moc potěšilo, jelikož na sladké není). A ještě dodatek k pečení - v elektrické i plynové troubě peču na 180°C pouze 18-20min. Po třiceti minutách už bych měla spodek 100% spálený, tak nevím. Přidávám fotku. :-)

  • Eva P. Fr | 14. 12. 2012 15:34

    Vyborne !

  • iva kratka | 2. 12. 2012 16:46

    byly rychle, ale cekala jsem od nich trochu vic

  • no-niki | 26. 11. 2012 10:09

    Řezy všem velmi chutnaly! Pochválila mi je dokonce i babička, která je v naší rodině nejzkušenější "pekařkou" a vzala si ode mě na řezy recept :-) Akorát příště možná dám cca 1,5 kelímku šlehačky - nevyšla mi na celý plech a místy byl řez trošičku sušší. Dávám za 1 a určitě zase upeču ;-)

  • romanika
    romanika | 23. 10. 2012 12:21

    Dobré, budou se ještě hodit až budu zase pospíchat :-).

  • cotty3 | 20. 10. 2012 13:30

    Velmi chutné.

  • týnka ;)) | 24. 9. 2012 10:28

    nikdy v životě jsem to nedělaa a připálila sem tto proto že sem tam nedala mouku .. :-! :-! :-! :-!

  • Simča | 16. 2. 2012 19:43

    Spolužačky to dělaly ve škole a bylo vynikající :-P

  • Tinkapletinka | 7. 11. 2011 22:17

    Těsto sem měla řídké ,tak jsem dodala ještě trochu mouky a kokosu. Dle jiného receptu sem pak posypala mandlovýma lupinkama a pak teprve kokosový povrch. Jak dlouho to má chladnout ? Můžu to třeba dát na urychlení do ledničky ? Tak už jsem ochutnala a tím že jsem tam dodala tu mouku,tak mi neprošla ta šlehačka až na dno a bylo to suché a nahoře takové mastné ! Asi by ty popisky postupu mohly být přesnější pro taková nemehla jako jsem já ! Jednou jsem ho již děla a byl super,tak nevím proč sem to ted tak zhatila .

  • Zdenka | 29. 10. 2011 16:21

    Upečeno, ochutnáno. Prostě pohádka - mňam. Doporučuji :-)

  • Helena | 6. 7. 2011 15:49

    Řezy jsou vynikající lepší jsem nejedla.Doporučuji všem!!!

  • Petra | 23. 3. 2011 14:04

    Rezy som vyskúšala už dávnejšie, lebo boli uverejnené v Receptoch ako TOP 10 a veľmi chutné. Sú jednoduché na prípravu a mne chutili. Môjmu mužovi veľmi nie. Dobrý koláč :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Děti Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Strouhaný kokos Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí kapsa

Kuřecí kapsa

Marmeláda z bezinek a jablek

Marmeláda z bezinek a jablek

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Boršč III.

Boršč III.

Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou

Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou

Asijský kuskus

Asijský kuskus

Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky

Jednoduché bramborovo-rohlíkové…

Smetanové maso na paprice s bramborem - pečené

Smetanové maso na paprice s bramborem…

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

61
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
57
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
57
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
33
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Řezy Balaton
Řezy Balaton
Řezy Margot
Řezy Margot
Řezy Pribiňáček
Řezy Pribiňáček
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaelo
Řezy Raffaelo
Řezy Rigoletto
Řezy Rigoletto
  • Recepty.cz
  • Řezy Rafaelo III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact