• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Řezy místo svařáku
Napište svůj komentář k receptu

Řezy místo svařáku

autor: Kristalka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy místo svařáku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      hrnek cukr krystal
    • 1
      hrnek voda
    • 1
      lžíce kakao
    • 1
      ks hera
    • koření - svařené víno (kotány)
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • prášek do pečiva
    • vanilkový cukr
    • 3
      ks vejce
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Cukr, vodu, Heru a kakao rozvaříme v hrnci. Hrnek směsi odlejeme, přidáme mouku, vanilkový cukr, vejce, prášek do pečiva, 1/3 sáčku směsi na svařák a trochu skořice, promícháme, vlejeme na plech a upečeme. Na horký moučník rozetřeme odletou směs.
2
Chutná podobně jako perník, ale je víc vláčný a šťavnatý.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Octové těsto místo listového

Octové těsto místo listového

Koláč místo žemlovky

Koláč místo žemlovky

Kiwi řezy

Kiwi řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 19. 2. 2007 20:51

    Prvně jsem zkoušela s kořením od Avokáda - bylo daleko lepší a bylo tam cítit. Po druhé jsem dala koření od Kotány - je nevýrazné a nebylo tam vůbec cítit. Doporučuji tam dávat koření od Avokáda.

  • Magda | 29. 1. 2007 11:44

    Ještě k cukru - dala jsem jen 1 hrnek a stačilo to.

  • Magda | 29. 1. 2007 11:43

    Až jsem měla vše nachystané, zjistila jsem, že nemám doma směs do svařáku ale jen perníkové koření, tak jsem tam 3 lžičky dala, přidala ještě i mletou skořici, rozdrtila pár hřebíčků a přistrouhlala citronovou kůru. Výsledek byl taky dobrý.Není to nic zvláštního, ale dobrý to je.

  • lenča | 26. 1. 2007 17:23

    Musím Lenku pochválit za velmi jednoduchý recept.Byl skvělý.První plech-tam jsem dala míń než 1/3 sáčku směsi na svařák.Bylo to dobré,ale nebylo to ono.Na druhý plech jsem dala 1/3 s.s.n.s.a už to krásně vonělo.Přidala jsem ještě hrst nahrubo nasekaných ořechů.Po upečení jsem buchtu krála jako dort(na trojú),zdobila šlehačkou.

  • Lenka Kristová | 23. 1. 2007 20:43

    Lenčo, Stellu neznám, pokud je to podobné jako Hera a není to 100% ztužený tuk,tak určitě ano.

  • lenča | 23. 1. 2007 20:00

    Můžu použít místo Hey třeba Stellu.Docela mi jich zbylo(na cukroví).

  • engliš | 22. 1. 2007 12:13

    děkuji za odp.buchta se mi líbí-ukládám do oblíbených a určitě vyzkouším:o)))

  • Lenka Kristová | 22. 1. 2007 11:08

    Markéto, není příliš výrazná, možná že koření od jiných firem bude výraznější, v tomhle jde cítit jemně limetka, zázvor, hřebíček, ale nijak nepřebíjí.

  • englicka marketa | 22. 1. 2007 10:22

    není moc toho koření??to bude asi výrazná chuť že???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hera Kakao Koření - Svařené víno (Kotány) Polohrubá mouka Prášek do pečiva Skořice Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné bramborové knedlíky

Plněné bramborové knedlíky

Marinované buřty

Marinované buřty

Pečený losos

Pečený losos

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Avokádový salát k večeři

Avokádový salát k večeři

Bavorský knedlík

Bavorský knedlík

Zapečené brambory s kuřecím masem

Zapečené brambory s kuřecím masem

Spaghetti alla Carbonara ( Podle Antonia Carluccia )

Spaghetti alla Carbonara ( Podle…

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Doporučujeme

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

50
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
42
Slaný chřestový koláč
Slaný chřestový koláč
41
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
41
Quinoa s dýňovým pyré
Quinoa s dýňovým pyré
39
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…

Zajímavé články

Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým nakrmíte rodinu i pohostíte návštěvy
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým…
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
AHA.cz Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Třeštíková pár týdnů před porodem: Zásadní změna!

Třeštíková pár týdnů před porodem: Zásadní změna!

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Řezy místo svařáku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact