• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Řezy místo svařáku
Napište svůj komentář k receptu

Řezy místo svařáku

autor: Kristalka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy místo svařáku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      hrnek cukr krystal
    • 1
      hrnek voda
    • 1
      lžíce kakao
    • 1
      ks hera
    • koření - svařené víno (kotány)
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • prášek do pečiva
    • vanilkový cukr
    • 3
      ks vejce
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Cukr, vodu, Heru a kakao rozvaříme v hrnci. Hrnek směsi odlejeme, přidáme mouku, vanilkový cukr, vejce, prášek do pečiva, 1/3 sáčku směsi na svařák a trochu skořice, promícháme, vlejeme na plech a upečeme. Na horký moučník rozetřeme odletou směs.
2
Chutná podobně jako perník, ale je víc vláčný a šťavnatý.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Octové těsto místo listového

Octové těsto místo listového

Koláč místo žemlovky

Koláč místo žemlovky

Piškoto-bebečkové řezy (co dům dal)

Piškoto-bebečkové řezy (co dům dal)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 19. 2. 2007 20:51

    Prvně jsem zkoušela s kořením od Avokáda - bylo daleko lepší a bylo tam cítit. Po druhé jsem dala koření od Kotány - je nevýrazné a nebylo tam vůbec cítit. Doporučuji tam dávat koření od Avokáda.

  • Magda | 29. 1. 2007 11:44

    Ještě k cukru - dala jsem jen 1 hrnek a stačilo to.

  • Magda | 29. 1. 2007 11:43

    Až jsem měla vše nachystané, zjistila jsem, že nemám doma směs do svařáku ale jen perníkové koření, tak jsem tam 3 lžičky dala, přidala ještě i mletou skořici, rozdrtila pár hřebíčků a přistrouhlala citronovou kůru. Výsledek byl taky dobrý.Není to nic zvláštního, ale dobrý to je.

  • lenča | 26. 1. 2007 17:23

    Musím Lenku pochválit za velmi jednoduchý recept.Byl skvělý.První plech-tam jsem dala míń než 1/3 sáčku směsi na svařák.Bylo to dobré,ale nebylo to ono.Na druhý plech jsem dala 1/3 s.s.n.s.a už to krásně vonělo.Přidala jsem ještě hrst nahrubo nasekaných ořechů.Po upečení jsem buchtu krála jako dort(na trojú),zdobila šlehačkou.

  • Lenka Kristová | 23. 1. 2007 20:43

    Lenčo, Stellu neznám, pokud je to podobné jako Hera a není to 100% ztužený tuk,tak určitě ano.

  • lenča | 23. 1. 2007 20:00

    Můžu použít místo Hey třeba Stellu.Docela mi jich zbylo(na cukroví).

  • engliš | 22. 1. 2007 12:13

    děkuji za odp.buchta se mi líbí-ukládám do oblíbených a určitě vyzkouším:o)))

  • Lenka Kristová | 22. 1. 2007 11:08

    Markéto, není příliš výrazná, možná že koření od jiných firem bude výraznější, v tomhle jde cítit jemně limetka, zázvor, hřebíček, ale nijak nepřebíjí.

  • englicka marketa | 22. 1. 2007 10:22

    není moc toho koření??to bude asi výrazná chuť že???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hera Kakao Koření - Svařené víno (Kotány) Polohrubá mouka Prášek do pečiva Skořice Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chlebové placky

Chlebové placky

Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

Čokoládová bábovka s vaječným koňakem

Čokoládová bábovka s vaječným koňakem

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Kuskus salát

Kuskus salát

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Zapečený lilek s tuňákem

Zapečený lilek s tuňákem

Játra rychle a chutně

Játra rychle a chutně

Bramborovo-ledový salát

Bramborovo-ledový salát

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

131
Dýňová tortila
Dýňová tortila
101
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
88
Máslové řízky
Máslové řízky
63
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Kroupová jelita
Kroupová jelita

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Po Sobotovi se slehla zem! Manželka konečně kápla božskou

Po Sobotovi se slehla zem! Manželka konečně kápla božskou

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Krásná dcera Richarda Müllera (64) Ema (31): Tajně se vdala ve Francii!

Krásná dcera Richarda Müllera (64) Ema (31): Tajně se vdala ve Francii!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Psychologický test: Ve svém podvědomí najdete odpověď na to, co vás trápí!

Psychologický test: Ve svém podvědomí najdete odpověď na to, co vás trápí!

  • Recepty.cz
  • Řezy místo svařáku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact