• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Řezy Lambada II.
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Lambada II.

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Lambada II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 5
      ks vejce
    • 150
      g moučkový cukr
    • 150
      g hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Meruňkový krém
    • 2
      balíček fruttina s meruňkovou příchutí
    • 3
      lžíce moučkový cukr
    • 750
      ml voda
  • Šlehačkový krém
    • 250
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky

Postup přípravy receptu

1
Z bílků ušleháme sníh, postupně zašleháme cukr. Do tuhého sněhu zašleháme žloutky a zlehka vmícháme mouku s práškem. Vlejeme na vymazaný plech a upečeme (při 170 °C 20 minut). Z Fruttiny, vody a cukru uvaříme krém. Ještě horký krém navrstvíme na vychladlé těsto a necháme vychladnout. Na ztuhlý a dobře vychlazený krém natřeme šlehačkový krém (vyšleháme pevnou šlehačku se ztužovačem).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řezy Margot

Řezy Margot

Řezy s pudinkem a Be-Be sušenkami

Řezy s pudinkem a Be-Be sušenkami

Jahodové řezy Sandra

Jahodové řezy Sandra

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 27. 3. 2006 06:56

    Fruttina je puding, ktorý sa nepripravuje s mliekom, ale s vodou. A vyrába sa s rôznymi príchuťami. Je škoda, že ten istý výrobca robí také rozdiely v Čechách a na Slovensku. Veď chute ľudí sú skoro rovnaké.

  • Jana Tomčíková | 24. 3. 2006 18:54

    U nás na Moravě byl ještě nedávno k dostání i malinový pudink, nevím přesně, ale myslím, že i teď.

  • Di | 24. 3. 2006 17:09

    Pudink s ovocnou příchutí je u nás v Čechách běžně asi jen jahodový a banánový, výjimečně malinový.

  • Tereza Jarčušková | 24. 3. 2006 12:08

    Je mi ľúto, keď v Čechách ho už nedostať. O českých výrobkoch nemám dokonalý prehľad, nežijem tam , chodím len na návštevy, tak sa na mňa nehnevajte, ale názvy českých výrobkov nemôžem dobre poznať. Niečo áno a niečo nie : )

  • Lada Kovářová | 24. 3. 2006 10:17

    Fruttina je pudinkový ovocný prášek (připravuje se s vodou) od Dr. Oetkera. Na Slovensku ho pořád v nabídce mají, ale u nás už ne :((

  • Jana z VM | 24. 3. 2006 09:54

    Co to je Fruttina ? Puding? Míváte v receptech uvedeny některé suroviny, které se v Česku buď nevyrábějí, nebo pod jinými názvy. Bylo by dobré uvést vždycky do závorky buď obdobný český výrobek, nebo český název. Díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Fruttina s meruňkovou příchutí Hladká mouka Moučkový cukr Prášek do pečiva Smetana ke šlehání Vejce Voda Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Moravské kuře

Moravské kuře

Mražená káva

Mražená káva

Salát z brambor a kyselého zelí

Salát z brambor a kyselého zelí

Švestkový koláč II.

Švestkový koláč II.

Vánoční likér z ledových  kaštanů

Vánoční likér z ledových kaštanů

Bábovka ze zbylých bílků

Bábovka ze zbylých bílků

(nejen) Hořčicové řízky

(nejen) Hořčicové řízky

Česneková růžičková kapusta se slaninou a bylinkami

Česneková růžičková kapusta se…

Vaječná omeleta s medvědím česnekem

Vaječná omeleta s medvědím česnekem

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

32
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
19
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
15
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
15
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
13
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
AHA.cz Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Bývalka na scéně! Domi Alagia dorazila na Love Island

Bývalka na scéně! Domi Alagia dorazila na Love Island

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

  • Recepty.cz
  • Řezy Lambada II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact