• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Řezy Lambada
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Lambada

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Lambada
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 4
      ks vejce
    • 4
      lžíce voda teplá
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2,50
      lžička prášek do pečiva
    • 150
      g moučkový cukr
    • 80
      g polohrubá mouka
    • 80
      g solamyl (bramborový škrob)
    • 150
      ml pomerančová šťáva
  • Pomerančový krém
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 50
      g cukr krystal
    • 850
      ml pomerančová šťáva v ní uvaříme pudinky
  • Na ozdobu
    • čokoládová poleva kupovaná

Postup přípravy receptu

1
Vyšleháme vajíčka s vodou do pěny. Za stálého šlehání přidáváme cukr, vanilkový cukr a šleháme 2 minuty. Smícháme mouku se Solamylem a práškem do pečiva a pomalu přisypáváme do vaječné pěny. Po upečení ještě teplé polejeme pomerančovou šťávou a necháme vychladnout. Pak potřeme pomerančovým krémem a nakonec nastříkáme nepravidelně čokoládovou polevu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Citronové cheesecake řezy s vanilkou

Citronové cheesecake řezy s vanilkou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 3. 2. 2007 21:59

    Jsou v lednici, místo pomerančovéhodžusu jsem dala jablečný a do něj dala ananasový kompot a pudink banánový. tajně na něj rodina chodí!!!!

  • Hanča | 31. 10. 2006 09:14

    Musím říct, že jsem tyto řezy dělala poprvé a měly úspěch, hlavně u mé mlsné dcery, které jen tak něco nechutná. Akorát jsem se bála dát tolik toho džusu, tak jsem dala asi o 1/3 méně a toto množství nahradila vodou.

  • Monika2 | 24. 9. 2006 09:24

    Moc dobré je do nakombinovat s mandarinkami v plechovce. Ty tu ostrost pomerančového džusu zmírní. Taky jsem vyzkoušela poklást banánem aa na polevu banánový džus (to jsem ale výrazně omezila cukr a korpus jsem polila banánovým džusem s trochou citronové šťávy). Tenhle moučním jsem objevila tady a patří u nás ke stálicím, návštěvy vždy mlaskají!

  • bramborka | 23. 9. 2006 14:17

    Dělala jsem je včera a byly výborné.CHuťově nám to připomínalo kupované pomerančové čokopiškoty.

  • Věra | 15. 5. 2006 13:11

    Gábono ten tvůj příspěvek se mi moc líbí.... příště vyzkouším tak jak uvádíš, možná by jsi to mohla napsat pod " Řezy lambada 2 " ? :-))

  • Gábina | 15. 5. 2006 13:06

    Dělám podobné řezy, jen na vrstvu pudinku z pomerančového džusu se rozetře ušlehaná šlehačka se ztužovačem, poklade se piškoty (ne těsně vedle sebe, ale s mezerou) a ty se postříkají čokoládovou polevou

  • Věra | 3. 4. 2006 09:05

    Vynikající recept. Dělala jsem přesně dle návodu. Druhý den po vychlazení ještě lepší. Příště nebudu polévat čokoládovou polevou, ale čokoládu nastrouhám nahrubo a posypu, bude se lépe krájet. Dávám 1

  • Ivana Samcová | 27. 3. 2006 19:42

    Druhý den je buchta výborná, asi jak se rozleží. Jediné, co příště trochu upravím, je množství džusu. Krém se mi zdál takový ostřejší. Zkusila bych část džusu nahradit vodou. Dělám podobné řezy, jako základ používám piškotové těsto, ale tohle mi chutná ještě víc. Díky za recept.

  • Daireann | 23. 3. 2006 16:00

    To může být dobrý - asi to příští týden zkusím (teď bohužel nemůžu, protože má taťka narozeniny a máme doma spoustu medovníku..) a pak dám vědět ;)

  • Gábina | 22. 3. 2006 14:26

    je to džus

  • Věra | 22. 3. 2006 14:23

    Tak mi ke štěstí chybí už jen ta štáva z pomeranče. Doufám, že stačí krabicová...a nevím zda je to šťáva nebo juice???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr krystal Moučkový cukr Polohrubá mouka Pomerančová šťáva Prášek do pečiva Solamyl (bramborový škrob) Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čínské nudle s masem a žampióny

Čínské nudle s masem a žampióny

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

Srdíčka na smetaně

Srdíčka na smetaně

Salát se švýcarským dresinkem

Salát se švýcarským dresinkem

Cejn na bylinkách

Cejn na bylinkách

Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem

Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem

El Paso Kořenící směs na fajitas/tortillas

El Paso Kořenící směs na fajitas…

Křehké škvarkové pracny

Křehké škvarkové pracny

Doporučujeme

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

37
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
32
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
25
Slávky na víně se salátem Choriatiki
Slávky na víně se…
21
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
19
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

  • Recepty.cz
  • Řezy Lambada
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact