• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Řezy Jaruška
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Jaruška

autor: machule
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Jaruška
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Piškot
    • 5
      ks vejce
    • 40
      g kakao
    • 200
      g cukr
    • 1
      dl mléko
    • 3
      lžíce polohrubá mouka
  • 1. náplň
    • 2
      balíček dětské piškoty
    • 5
      lžíce horká voda
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • 2
      dl šťáva z kompotu
    • 2
      lžíce marmeláda
  • 2. náplň
    • 200
      g máslo
    • 200
      g moučkový cukr
    • 50
      g tuk
    • 150
      g kokos

Postup přípravy receptu

1
Vyšleháme žloutky, cukr do pěny. Přidáme mléko, mouku, kakao a sníh z bílků. Vylijeme na plech a upečeme na 200 °C.
2
Na náplň pomeleme piškoty, přidáme ostatní přísady a zamícháme. Natřeme na piškot.
3
Na druhou náplň spaříme kokos mlékem, rozpustíme tuk a necháme vychladit. Vyšleháme máslo s cukrem, přidáme vychlazený tuk a kokos a vyšleháme. Natřeme na 1 náplň.
4
Celý řez polijeme čokoládou a posypeme kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

Lehké piškotové řezy

Lehké piškotové řezy

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • inka machackova | 19. 2. 2007 18:52

    Vladko není tam chyba,kakao piškot zahustí jako mouka.

  • Vlaďka | 19. 2. 2007 17:46

    Paní Inko, není v receptu chyba? Patří am skutečně jen 3 lžíce mouky a 200g cukru? Není to obráceně?Děkuji za odpověď.

  • Alena | 6. 2. 2007 09:59

    Řezy jsem pekla o víkendu, a musím konstatovat, že měly úspěch. Zmizely velice rychle a jsou vyníkající. Trochu mi připomínají recept Míša, který je s tvarohem. Jelikož mám moc ráda kokos, tak budu znovu pést. Kokos jsem si dala do mísy, uvařila mléko a pak přidávala do kokosu, aby byl vláčný.Doporučuji vyzkoušet, bude určitě chutnat.

  • Zdeňka Raindlová | 4. 2. 2007 16:42

    lenčo, není to žádná věda, kokos jenom přelijte vroucím mlékem.

  • lenča | 4. 2. 2007 14:32

    Recept se mi líbí,jenom nevím jak mám spařit mléko s kokosem.Díky za radu.

  • Zdeňka Raindlová | 1. 2. 2007 20:20

    Mám taky podobný předpis, a to se sirupem. Dost podobný předpis je i tady pod názvem Kokosové řezy.

  • Jitka H. | 1. 2. 2007 11:56

    Já mám tento recept právě se sirupem,není tam marmeláda ani kompot,ale sirup.

  • Dana | 1. 2. 2007 10:52

    Myslíte, že by bylo možné nahradit kompotovou šťávu sirupem? Abych nemusela kvůli tomu kupovat kompotované ovoce, které zde není využité. V nejhorším případě bych jej koupila, jelikož recept vypadá hodně lákavě k vyzkoušení. Určitě se podělím o zážitek z výsledku.

  • Lenka | 1. 2. 2007 09:38

    Takové řezy dělám také. Jsou pěkné barevně, ale také moc chutnají. Doporučuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dětské piškoty Hnědý rum Horká voda Kakao Kokos Marmeláda Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Šťáva z kompotu Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Banánové jednohubky

Banánové jednohubky

Květáková polévka s mrkví

Květáková polévka s mrkví

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Kokosovo-čokoládová buchta s…

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

Sníh na perníčky

Sníh na perníčky

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Kávovo-ořechový dort (korpus) - dvoupatrový

Kávovo-ořechový dort (korpus) -…

Salát Nicoise

Salát Nicoise

Dušený listový špenát na slanině

Dušený listový špenát na slanině

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

47
Cuketové placky bez lepku
Cuketové placky bez lepku
38
Višňový koláč s čokoládou
Višňový koláč s čokoládou
25
Cuketové stripsy s parmazánem
Cuketové stripsy s…
24
Klasické lečo
Klasické lečo
23
Bramboračka s bylinkovými noky
Bramboračka s…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Řezy Jaruška
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact