Tyto řezy jsem již dělala poněkolikráte - dnes jsem zkusila obměnu. Rebabr.jsem prosypala skořicí s trochou krystalu a je to mňamka! :-)
Premiéra tohoto moučníku má u nás obrovský úspěch.Recept je jednoduchý ,rychlý a výsledekvelice osvěžující moučník z"aktuální" nabídky"co dala zahrada".Do zálivky jsem přidala trošku skořice,příště zkusím k syrové reveni-"rebarboře"přimíchat hrozinky a trošku mletých vlašských ořechů.Vřele doporučuji,výborný recept.
Mám tu reveň nějak prosypat cukrem? Nebude to kyselé? díky
Reveň se nemusí vařit, ale já ji spařuji přelitím vařící vodou. Nemá pak v sobě tolik kyselin:-)
Reveň sa dáva surová, obsahuje veľa vody, ona sa pekne do mäkka upečie.
Ta reveň se dává na těsto syrová? Nikdy jsem s revení nic nepekla, ale pamatuji si od babičky, že ji nějak vařila.
Ochutnáno a je to mňaminka!! Navíc je recept rychlý a jednoduchý, děkuji za inspiraci!!
Prave jsem to vytahla z trouby, vypada to moc dobre, nikdy jsem s rebarborou nedelala, tak uvidime, jeste dam vedet!!
ňam moc dobrý vynesla jsem plech s buchotu na zahradu a během chvilky zbyl jen plech.... Buchta křehká a lehoučká tak akorát....dík.
Evo, neni zac. Kucharko on-line, nestalo by za zvazeni doplnit slovnik pojmu o cesko-slovensky slovnicek zamereny na nazvy surovin? Zda se, ze tyto stranky maji dost fandu i na Slovensku. Pile
Pilence - dakujem, myslela som si, ale nebola som si ista...
Je to ňamka, právě si dávám (velký) kousek ke kávičce.
Pro Evu: rebarbora
co je to reven???
Ten recept vypada dobre, vyzkousim urcite!