• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Reveňové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Reveňové řezy

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Reveňové řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 100
      g cukr krupice
    • 6
      lžíce rostlinný olej
    • 1,50
      dl mléko
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček vanilkový cukr
  • Náplň:
    • reveň nakrájená
  • Zálivka:
    • 2
      ks vejce
    • 2
      ks vanilkový cukr
    • 100
      g hera

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve ušleháme vejce s cukrem, přidáme olej a postupně zašleháme mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe nakrájenou revení a zalijeme rozpuštěnou zchladlou Herou, rozšlehanou s vejci a cukrem. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Citronové cheesecake řezy s vanilkou

Citronové cheesecake řezy s vanilkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simírka :o) | 3. 5. 2008 18:15

    Tyto řezy jsem již dělala poněkolikráte - dnes jsem zkusila obměnu. Rebabr.jsem prosypala skořicí s trochou krystalu a je to mňamka! :-)

  • Eva Ilčíková | 15. 4. 2007 11:11

    Premiéra tohoto moučníku má u nás obrovský úspěch.Recept je jednoduchý ,rychlý a výsledekvelice osvěžující moučník z"aktuální" nabídky"co dala zahrada".Do zálivky jsem přidala trošku skořice,příště zkusím k syrové reveni-"rebarboře"přimíchat hrozinky a trošku mletých vlašských ořechů.Vřele doporučuji,výborný recept.

  • Mirka Hrubá | 21. 6. 2006 18:55

    Mám tu reveň nějak prosypat cukrem? Nebude to kyselé? díky

  • Jaroslava Oumarová | 19. 6. 2006 07:32

    Reveň se nemusí vařit, ale já ji spařuji přelitím vařící vodou. Nemá pak v sobě tolik kyselin:-)

  • Tereza Jarčušková | 19. 6. 2006 06:50

    Reveň sa dáva surová, obsahuje veľa vody, ona sa pekne do mäkka upečie.

  • Maida Al | 17. 6. 2006 21:49

    Ta reveň se dává na těsto syrová? Nikdy jsem s revení nic nepekla, ale pamatuji si od babičky, že ji nějak vařila.

  • Katka | 8. 9. 2005 18:06

    Ochutnáno a je to mňaminka!! Navíc je recept rychlý a jednoduchý, děkuji za inspiraci!!

  • Katka | 8. 9. 2005 16:54

    Prave jsem to vytahla z trouby, vypada to moc dobre, nikdy jsem s rebarborou nedelala, tak uvidime, jeste dam vedet!!

  • Alik | 23. 6. 2005 13:25

    ňam moc dobrý vynesla jsem plech s buchotu na zahradu a během chvilky zbyl jen plech.... Buchta křehká a lehoučká tak akorát....dík.

  • Pilence | 21. 6. 2005 16:48

    Evo, neni zac. Kucharko on-line, nestalo by za zvazeni doplnit slovnik pojmu o cesko-slovensky slovnicek zamereny na nazvy surovin? Zda se, ze tyto stranky maji dost fandu i na Slovensku. Pile

  • eva | 21. 6. 2005 15:43

    Pilence - dakujem, myslela som si, ale nebola som si ista...

  • Věra | 21. 6. 2005 12:29

    Je to ňamka, právě si dávám (velký) kousek ke kávičce.

  • Pilence | 21. 6. 2005 11:21

    Pro Evu: rebarbora

  • eva | 21. 6. 2005 11:16

    co je to reven???

  • Airan Novakova | 21. 6. 2005 09:25

    Ten recept vypada dobre, vyzkousim urcite!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hera Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Reveň Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná sekaná pečeně

Plněná sekaná pečeně

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

Pomazánka z Nivy s ořechy

Pomazánka z Nivy s ořechy

Babiččina pomazánka

Babiččina pomazánka

Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)

Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)

Pudinkové šátečky

Pudinkové šátečky

Kuře (králík) v pikantní omáčce

Kuře (králík) v pikantní omáčce

Babiččina bábovka (výborná)

Babiččina bábovka (výborná)

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

169
Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená pražma s mangovou…
122
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
87
Bramborovo-houskový knedlík
Bramborovo-houskový…
76
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z…
71
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Reveňové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact