• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Reveňové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Reveňové řezy

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Reveňové řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 100
      g cukr krupice
    • 6
      lžíce rostlinný olej
    • 1,50
      dl mléko
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček vanilkový cukr
  • Náplň:
    • reveň nakrájená
  • Zálivka:
    • 2
      ks vejce
    • 2
      ks vanilkový cukr
    • 100
      g hera

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve ušleháme vejce s cukrem, přidáme olej a postupně zašleháme mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe nakrájenou revení a zalijeme rozpuštěnou zchladlou Herou, rozšlehanou s vejci a cukrem. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Citronové cheesecake řezy s vanilkou

Citronové cheesecake řezy s vanilkou

Karamelovo-ořechové řezy

Karamelovo-ořechové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simírka :o) | 3. 5. 2008 18:15

    Tyto řezy jsem již dělala poněkolikráte - dnes jsem zkusila obměnu. Rebabr.jsem prosypala skořicí s trochou krystalu a je to mňamka! :-)

  • Eva Ilčíková | 15. 4. 2007 11:11

    Premiéra tohoto moučníku má u nás obrovský úspěch.Recept je jednoduchý ,rychlý a výsledekvelice osvěžující moučník z"aktuální" nabídky"co dala zahrada".Do zálivky jsem přidala trošku skořice,příště zkusím k syrové reveni-"rebarboře"přimíchat hrozinky a trošku mletých vlašských ořechů.Vřele doporučuji,výborný recept.

  • Mirka Hrubá | 21. 6. 2006 18:55

    Mám tu reveň nějak prosypat cukrem? Nebude to kyselé? díky

  • Jaroslava Oumarová | 19. 6. 2006 07:32

    Reveň se nemusí vařit, ale já ji spařuji přelitím vařící vodou. Nemá pak v sobě tolik kyselin:-)

  • Tereza Jarčušková | 19. 6. 2006 06:50

    Reveň sa dáva surová, obsahuje veľa vody, ona sa pekne do mäkka upečie.

  • Maida Al | 17. 6. 2006 21:49

    Ta reveň se dává na těsto syrová? Nikdy jsem s revení nic nepekla, ale pamatuji si od babičky, že ji nějak vařila.

  • Katka | 8. 9. 2005 18:06

    Ochutnáno a je to mňaminka!! Navíc je recept rychlý a jednoduchý, děkuji za inspiraci!!

  • Katka | 8. 9. 2005 16:54

    Prave jsem to vytahla z trouby, vypada to moc dobre, nikdy jsem s rebarborou nedelala, tak uvidime, jeste dam vedet!!

  • Alik | 23. 6. 2005 13:25

    ňam moc dobrý vynesla jsem plech s buchotu na zahradu a během chvilky zbyl jen plech.... Buchta křehká a lehoučká tak akorát....dík.

  • Pilence | 21. 6. 2005 16:48

    Evo, neni zac. Kucharko on-line, nestalo by za zvazeni doplnit slovnik pojmu o cesko-slovensky slovnicek zamereny na nazvy surovin? Zda se, ze tyto stranky maji dost fandu i na Slovensku. Pile

  • eva | 21. 6. 2005 15:43

    Pilence - dakujem, myslela som si, ale nebola som si ista...

  • Věra | 21. 6. 2005 12:29

    Je to ňamka, právě si dávám (velký) kousek ke kávičce.

  • Pilence | 21. 6. 2005 11:21

    Pro Evu: rebarbora

  • eva | 21. 6. 2005 11:16

    co je to reven???

  • Airan Novakova | 21. 6. 2005 09:25

    Ten recept vypada dobre, vyzkousim urcite!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hera Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Reveň Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mražená káva

Mražená káva

Jablková roláda

Jablková roláda

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Šťavnatý citronový koláč

Šťavnatý citronový koláč

Jahodové pokušení

Jahodové pokušení

Zelňačka s maďarskou klobásou

Zelňačka s maďarskou klobásou

Pikantní špagety s kuřecím masem, slaninou a česnekem

Pikantní špagety s kuřecím masem,…

Sladký zeleninový salát z paprik, rajčat a okurek

Sladký zeleninový salát z paprik,…

Květákové placičky se schwarzwaldskou šunkou

Květákové placičky se schwarzwaldskou…

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

129
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
53
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
36
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
28
Klasické lečo
Klasické lečo
26
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Reveňové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact