• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Reuben sendvič s červeným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Reuben sendvič s červeným zelím

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
6fotografií
Nahrát fotku
 

Reuben sendvič je americká klasika, kterou si určitě zamilujete i vy. Mezi opečenými plátky chleba se skrývá směs červeného zelí s česnekem a křenem. Nechybí ani pěkně rozpečený plátek sýra a nakládané okurky k podávání.

Suroviny

2 porce
    • 0,25
      ks červené zelí
    • 50
      g máslo
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti
    • 1
      lžíce smetanový křen
    • 3
      lžíce bílý vinný ocet
    • 4
      plátek žitný chléb racio
    • 3
      lžíce majonéza
    • 2
      lžíce dijonská hořčice
    • 4
      plátek ementál nebo čedar
    • 4
      ks nakládané okurky

Postup přípravy receptu

1
Zelí nakrájejte na velmi jemné proužky. V kastrolu rozehřejte polovinu másla, vsypte zelí a restujte ho asi 2 minuty. Přidejte drcený česnek, osolte a opepřete a minutu restujte. Pak vmíchejte křen s octem, zmírněte plamen a pod pokličkou duste 5 minut. Odstavte.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Krajíce chleba potřete máslem a namazanou stranou dolů opečte na pánvi.
3
Majonézu promíchejte s dijonskou hořčicí a namažte ji na neopečenou stranu chleba.

RADA: VIDEO, jak připravit majonézu bez vajec

4
Na 2 krajíce navršte po pořádné porci zelí, položte po 2 plátcích sýra a přiklopte je zbylými krajíci opečenou stranou nahoru. Navrch položte po plátku másla a vložte i s pánví (případně chléb přendejte na plech) do rozpálené trouby pod gril. Grilujte asi 1 minutu, až se máslo i sýr roztečou.
5
Sendvič rozkrojte ostrým nožem na dvě části a podávejte ihned s nakládanými okurkami.
6
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fitness sendvič

Fitness sendvič

Sendvič s rybou v těstíčku

Sendvič s rybou v těstíčku

Sendvič s vajíčkem

Sendvič s vajíčkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sendviče FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vinný ocet Červené zelí Česnek Dijonská hořčice Ementál Majonéza Máslo Nakládané okurky Pepř mletý Smetanový křen Sůl Žitný chléb RACIO

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlá zelňačka

Rychlá zelňačka

Krkonošská pohádka

Krkonošská pohádka

Vepřové kotlety podle tchyně

Vepřové kotlety podle tchyně

Třešňové rizoto

Třešňové rizoto

Croissanty s čokoládou

Croissanty s čokoládou

Kuřecí nudličky pro labužníky

Kuřecí nudličky pro labužníky

Jablečný závin

Jablečný závin

Houbová pohanka - pohankový kuba

Houbová pohanka - pohankový kuba

Drůbeží vývar s knedlíčky

Drůbeží vývar s knedlíčky

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

64
Rýže s pečeným masem
Rýže s pečeným masem
48
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
30
Brokolice/květák v bramborovém těstě
Brokolice/květák v…
29
Treska se žampiony ve slanině
Treska se žampiony ve…
23
Zelný salát (nejen) s paprikou
Zelný salát (nejen) s…

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou foccaciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Decastelo zalovila v archivu: Jak staré jsou tyhle Zlatokopky?!

Decastelo zalovila v archivu: Jak staré jsou tyhle Zlatokopky?!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s bramborami a…
Restovaný bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha
Restovaný bramborový salát podle Zdeňka…
Restovaný losos se šťouchanými brambory a tvarohovým dipem
Restovaný losos se šťouchanými brambory…
Reveňová zavařenina
Reveňová zavařenina
Rib eye steak se sušenými rajčaty
Rib eye steak se sušenými rajčaty
Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu
Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu
  • Recepty.cz
  • Reuben sendvič s červeným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact