• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Reuben sendvič s červeným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Reuben sendvič s červeným zelím

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
6fotografií
Nahrát fotku
 

Reuben sendvič je americká klasika, kterou si určitě zamilujete i vy. Mezi opečenými plátky chleba se skrývá směs červeného zelí s česnekem a křenem. Nechybí ani pěkně rozpečený plátek sýra a nakládané okurky k podávání.

Suroviny

2 porce
    • 0,25
      ks červené zelí
    • 50
      g máslo
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti
    • 1
      lžíce smetanový křen
    • 3
      lžíce bílý vinný ocet
    • 4
      plátek žitný chléb racio
    • 3
      lžíce majonéza
    • 2
      lžíce dijonská hořčice
    • 4
      plátek ementál nebo čedar
    • 4
      ks nakládané okurky

Postup přípravy receptu

1
Zelí nakrájejte na velmi jemné proužky. V kastrolu rozehřejte polovinu másla, vsypte zelí a restujte ho asi 2 minuty. Přidejte drcený česnek, osolte a opepřete a minutu restujte. Pak vmíchejte křen s octem, zmírněte plamen a pod pokličkou duste 5 minut. Odstavte.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Krajíce chleba potřete máslem a namazanou stranou dolů opečte na pánvi.
3
Majonézu promíchejte s dijonskou hořčicí a namažte ji na neopečenou stranu chleba.

RADA: VIDEO, jak připravit majonézu bez vajec

4
Na 2 krajíce navršte po pořádné porci zelí, položte po 2 plátcích sýra a přiklopte je zbylými krajíci opečenou stranou nahoru. Navrch položte po plátku másla a vložte i s pánví (případně chléb přendejte na plech) do rozpálené trouby pod gril. Grilujte asi 1 minutu, až se máslo i sýr roztečou.
5
Sendvič rozkrojte ostrým nožem na dvě části a podávejte ihned s nakládanými okurkami.
6
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fitness sendvič

Fitness sendvič

Sendvič s rybou v těstíčku

Sendvič s rybou v těstíčku

Sendvič s vajíčkem

Sendvič s vajíčkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sendviče FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vinný ocet Červené zelí Česnek Dijonská hořčice Ementál Majonéza Máslo Nakládané okurky Pepř mletý Smetanový křen Sůl Žitný chléb RACIO

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné koláče

Ovocné koláče

Rybí filé v těstíčku

Rybí filé v těstíčku

Nakládané sýrové kostky

Nakládané sýrové kostky

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Peříčkový řez

Peříčkový řez

Česnekové knedlíčky (nočky) ze strouhanky

Česnekové knedlíčky (nočky) ze…

Uzený vývar

Uzený vývar

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

47
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Uzená polévka s kroupami…
32
Tuňákové těstoviny
Tuňákové těstoviny
29
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
29
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
23
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Bratr Šoposké Antonio: Pletli si mě s Marikou

Bratr Šoposké Antonio: Pletli si mě s Marikou

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

Další doporučené recepty:

Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s bramborami a…
Restovaný bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha
Restovaný bramborový salát podle Zdeňka…
Restovaný losos se šťouchanými brambory a tvarohovým dipem
Restovaný losos se šťouchanými brambory…
Reveňová zavařenina
Reveňová zavařenina
Rib eye steak se sušenými rajčaty
Rib eye steak se sušenými rajčaty
Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu
Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu
  • Recepty.cz
  • Reuben sendvič s červeným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact