Nejprve si připravíme marinádu. Do misky nalijeme olej, přidáme křen, křenovou hořčici, rajčatový protlak, sůl, pepř a majoránku (takové univerzální koření:-D) a vše dobře promícháme.
2
Když budeme mít marinádu připravenou, na pánvi rozehřejeme vepřové sádlo (kvůli lepší chuti) a přidáme moravskou klobásu nakrájenou na malé kousky. Až bude klobása skoro hotová přidáme utřený česnek a krátce, cca 2-3 minuty, restujeme (to proto aby česnek nezhořknul a neztratil svoji chuť). Poté přidáme vepřové maso nakrájené na kostky a za cca 4 minuty přidáme připravenou marinádu. Vše restujeme na prudkém ohni cca 15 minut.
3
Podáváme s vařenými brambory zalitými rozehřátým máslem a posypané jarní cibulkou nebo čerstvou pažitkou. Ve výběru nápojů se přikláním k dobře vychlazenému světlému pivu ;-) ...