• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Restovaná zelenina s kuřecím masem
Napište svůj komentář k receptu

Restovaná zelenina s kuřecím masem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Hledáte-li tip na výtečný oběd do pracovního týdne, vyzkoušejte recept na restovanou zeleninu s kuřecím masem. Až se začne linout z pánve vůně ořechů a koření, věřte, že ke stolu přiláká nejedno gurmána.

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks kuřecí prsa
    • 1
      lžička zázvor - mletý
    • 1
      lžička kurkuma
    • 1
      lžíce kukuřičný škrob
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 0,25
      ks červené zelí
    • 0,25
      ks bílé zelí
    • 3
      ks mrkev
    • 2
      ks salát pak choi
    • 1
      hrst kešu oříšky
    • řepkový olej
    • koriandr čerstvý k podávání

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájejte na kousky velikosti menšího sousta, dejte do mísy, přidejte zázvor, kurkumu, škrob, sójovou omáčku a dobře promíchejte. Nechte odležet 10 minut při pokojové teplotě nebo déle v ledničce.

RADA: Co uvařit k obědu: 5 pestrých pokrmů na každý všední den v týdnu

2
Zeleninu očistěte, obojí zelí nakrouhejte na tenké nudličky. Mrkev pomocí škrabky na zeleninu nakrouhejte na „pentle“. Pak choi pokrájejte na nudličky a rozdělte na zelenou a bílou část.

RADA: Jak vybrat správnou mrkev?

3
Na velké pánvi nejprve nasucho opečte ořechy, stačí pár minut, aby chytily barvu a rozvoněly se. Dejte je stranou. Do pánve nalijte dvě lžíce oleje a začněte restovat maso. Dejte ho do pánve jen tolik, aby dno nebylo zcela zaplněné. Maso restujte dozlatova, asi 2 minuty z každé strany, pak je odložte bokem.
4
Do výpeku podle potřeby přidejte trochu oleje. Nejprve orestujte obojí zelí, postačí pár minut, pak přidejte mrkev a bílou část pak choi, nakonec zelené listy pak choi, ty nechte jen zavadnout. Zeleninu promíchejte s masem, posypte nasekanými kešú ořechy a lístky čerstvého koriandru.

RADA: Které bylinky použít během vaření a které až před servírováním

5
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Restovaná zelenina s bulgurem a dipem

Restovaná zelenina s bulgurem a dipem

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Červené zelí Kešu oříšky Koriandr Kukuřičný škrob Kuřecí prsa Kurkuma Mrkev Řepkový olej Salát Sojová omáčka Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

Zeleninový salát s francouzskou…

Španělské ptáčky

Španělské ptáčky

Čočka na slanině

Čočka na slanině

Řecký gyros

Řecký gyros

Šťáva z malin, jahod apod.

Šťáva z malin, jahod apod.

Špagety se špenátovým pestem

Špagety se špenátovým pestem

Plněné papriky II.

Plněné papriky II.

Kokosová žmolenka (drobenka)

Kokosová žmolenka (drobenka)

Celerový krém s celerovými lupínky

Celerový krém s celerovými lupínky

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

109
Šarlota s kokosovými tyčinkami
Šarlota s kokosovými…
86
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
72
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
54
Klasické lečo
Klasické lečo
46
Kapustové těstoviny - zapékané
Kapustové těstoviny -…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Red velvet dort
Red velvet dort
Relaxační čaj
Relaxační čaj
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Restované brambory - zázvorové
Restované brambory - zázvorové
Restované brambory s česnekem
Restované brambory s česnekem
  • Recepty.cz
  • Restovaná zelenina s kuřecím masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact