ks
nakládané okurky
(Velké jako palec) jemně posekané
1
lžička
estragon
Sušeného či tarragonu (důležité pro chuť)
1
lžička
petrželová nať
Posekané
0,50
lžička
sůl
0,50
lžíce
pepř drcený
3
tabasco
Kapky
Postup přípravy receptu
1
V hlubší misce ručně, nebo v mixéru smícháme všechny ingredience. Necháme přes noc vychladit. V zavřené sklenici vydrží v lednici remuláda déle než měsíc.
2
Výborné ke zbytkům studených ryb, jehněčího a hovězího z vánoc, dobré i jako podklad na sendviče místo másla.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pastis Petite
|7. 12. 2006 14:04
Přesně tak, jak píše paní Jana z Kanady. Estragon (tarragon) právě chuťově odděluje tatarskou omáčku od remulády. Dobrou chuť!
Jana z Kanady
|6. 12. 2006 18:11
Tarragon je estragon.Tarragon je anglicky,mozna i francouzky,to presne nevim.
Jaroslava Oumarová
|6. 12. 2006 10:03
Takhle podobně dělám domácí tatarku, jen ještě nastavuju majonézu jogurtem a přidávám najemno nasekanou cibuli. Ten estragon zkusím příště, je to typické francouzské koření:-)) Mám dotaz: tarragon je něco podobného? Nikdy jsem to slovo neslyšela...