• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Remuláda a la France
Napište svůj komentář k receptu

Remuláda a la France

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Remuláda a la France
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g majonéza (Hellman´s)
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • citronová šťáva Z 1/2 citrónu
    • 2
      ks nakládané okurky (Velké jako palec) jemně posekané
    • 1
      lžička estragon Sušeného či tarragonu (důležité pro chuť)
    • 1
      lžička petrželová nať Posekané
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,50
      lžíce pepř drcený
    • 3
      tabasco Kapky

Postup přípravy receptu

1
V hlubší misce ručně, nebo v mixéru smícháme všechny ingredience. Necháme přes noc vychladit. V zavřené sklenici vydrží v lednici remuláda déle než měsíc.
2
Výborné ke zbytkům studených ryb, jehněčího a hovězího z vánoc, dobré i jako podklad na sendviče místo másla.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pastis Petite | 7. 12. 2006 14:04

    Přesně tak, jak píše paní Jana z Kanady. Estragon (tarragon) právě chuťově odděluje tatarskou omáčku od remulády. Dobrou chuť!

  • Jana z Kanady | 6. 12. 2006 18:11

    Tarragon je estragon.Tarragon je anglicky,mozna i francouzky,to presne nevim.

  • Jaroslava Oumarová | 6. 12. 2006 10:03

    Takhle podobně dělám domácí tatarku, jen ještě nastavuju majonézu jogurtem a přidávám najemno nasekanou cibuli. Ten estragon zkusím příště, je to typické francouzské koření:-)) Mám dotaz: tarragon je něco podobného? Nikdy jsem to slovo neslyšela...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Chlazení Mixování Francie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Dijonská hořčice Estragon Majonéza Nakládané okurky Pepř drcený Petrželová nať Sůl Tabasco
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

Vynikající řezy Raffaelo

Vynikající řezy Raffaelo

Indické rybí kari

Indické rybí kari

Meruňkový koláč s müsli

Meruňkový koláč s müsli

Slaný dort II.

Slaný dort II.

Špenátová omeleta

Špenátová omeleta

Nakládané papriky, kozí rohy, feferony - nejen na gril

Nakládané papriky, kozí rohy,…

Podzimní salát Coleslaw

Podzimní salát Coleslaw

Minestrone

Minestrone

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

177
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
90
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka
64
Rýžový salát / příloha
Rýžový salát / příloha
61
Topinamburová polévka s chilli
Topinamburová polévka s…
45
Kapustové měšce na zelenině
Kapustové měšce na…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Vytočená Berenika Kohoutová: Tvrdý distanc od Okamury!

Vytočená Berenika Kohoutová: Tvrdý distanc od Okamury!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Remuláda a la France
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact