• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Remoskové brambory
Napište svůj komentář k receptu

Remoskové brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Remoskové brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • 1
      ks hlávkové zelí Menší
    • 1
      ks mrkev Větší
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks cibule
    • sýr
    • uzené maso
    • kmín
    • masox
    • grilovací koření (Nebo jiné které máte rádi)
    • ocet
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
V remosce na plotně si nejprve zpěníme cibulku, kterou jsme nakrájeli na větší kousky. Přidáme na kostičky nakrájené uzené a lehce ho osmahneme. Přidáme na nudličky nakrájené zelí, papriku a mrkev. Podlijeme vodou, přihodíme masox, kmín, sůl a dusíme.
2
Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na kolečka. Když je zelenina měkká (je dobré, když zůstane trochu šťávy), dochutíme octem a poklademe plátky brambor. Okořeníme dle chuti (my rádi grilovací koření) a dáme zapéct, dokud brambory nejsou hotové. Chvíli před koncem pečení posypeme sýrem, dopečeme a můžeme servírovat.
3
Je to velice dobrý, zdravý oběd (vynecháme-li uzené) a zašpiníme minimum nádobí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory s klobásou a špenátem

Brambory s klobásou a špenátem

Křupavé brambory s polentou

Křupavé brambory s polentou

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kata Z. | 19. 2. 2009 20:47

    Je sice pravda, že to vše lze udělat i bez sporáku, ale s mojí předpotopní remoskou by to bylo asi mnimálně na pár hodin, zatímco takto mám za hoďku hotovo. Samozřejmě jde jen o to, jak to komu nejvíc vyhovuje.

  • Tereza J. | 19. 2. 2009 13:32

    Za mladučkej mladi sme remosku používali tiež, mali sme ju ešte doma, potom, keď som sa vydala, sme ju kúpili tiež. Ale skutočne je zbytočné k tomu používať sporák, všetko kompletne sa v remoske uribiť dá.

  • Jana Podolská | 19. 2. 2009 13:07

    S klasickým typem remosky, která peče jen zvrchu je to v receptu popsáno srozumitelně - připravíme na sporáku a až na zapečení přiklopíme pečící víko. Já jsem zamlada také takhle vařívala.

  • Tereza J. | 18. 2. 2009 18:03

    Tiež sa divím, načo je potom remoska, keď to robím na sporáku ? Stačí normálny hrniec. Ale toto všetko sa v remoske urobiť dá, bez sporáku : ))) A presme podľa postupu.

  • Jana Pátková | 18. 2. 2009 15:31

    Remosku na plotně ? ? Asi je myšleno, že zapneme pánev - remosku a na tom děláme potraviny ? Potom už to jde v pohodě, i když brambory se podle mého dělají "trošku" déle, než zelenina? No, nevím, ráda si nechám poradit?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Večeře Pečení Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Grilovací koření Hlávkové zelí Kmín Masox Mrkev Ocet Olej Paprika Sůl Sýr Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Palačinkový dort

Palačinkový dort

Houbové karbanátky III.

Houbové karbanátky III.

Jahodový piškot s pudinkem

Jahodový piškot s pudinkem

Kotletky na leču

Kotletky na leču

Mazanec II.

Mazanec II.

Celerová pomazánka III.

Celerová pomazánka III.

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Grilované masové válečky

Grilované masové válečky

Bleskové kuřecí kari s brokolicí

Bleskové kuřecí kari s brokolicí

Doporučujeme

30 minut
Květáková polévka v chlebu

Květáková polévka v chlebu

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

273
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
67
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
38
Kotlety plněné kysaným zelím
Kotlety plněné kysaným…
30
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná a zeleninová vlna léta!
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná…
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
AHA.cz Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Pavel Nedvěd v objetí s jinou: Zklamaná slova Dary!

Pavel Nedvěd v objetí s jinou: Zklamaná slova Dary!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

  • Recepty.cz
  • Remoskové brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact