Vařené brambory ve slupce oloupeme, ještě teplé nakrájíme na plátky, které rozpůlíme. Přidáme jemně nasekanou šalotku i pažitku a měsíčky ředkviček, promícháme. Ze soli, pepře, octa, cukru, olivového oleje a vody (200 - 250 ml) připravíme zálivku, kterou salát pokropíme a necháme 5 minut proležet.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
P.Výborná
|4. 10. 2016 12:41
Moc dobrý.Taky zdravý určitě.
Marcela Válková
|28. 2. 2016 20:03
Byla to velká mňamka, pažitku jsem nahradila jarní cibulkou.
Hanka
|8. 3. 2015 20:43
Je to dobré, super večeře.
Veronika
|7. 3. 2014 18:18
Salát jsem udělala ke kuřecím řízkům a všem velice chutnal, takže jsem rozhodnutá dělat ho často. Hlavně když máme v létě hromadu ředkviček až nevím co s nima.
Jitka M.
|2. 7. 2011 10:50
chutnal nám moc
Kamilka
|18. 5. 2011 20:44
Použila jsem nové brambory a jarní cibulku i s natí, salát jsem nechala vlažný, byl mooooc dobrý.