Pomazánka chuťově byla dobrá, bohužel po přidání ředkviček strašně zřídla, proto jsem ještě přidala trochu pomazánkového másla a pepř a vůbec to nevadilo.
Jarka O.
|10. 1. 2010 12:25
Aha, děkuju za vysvětlení, to jsem nevěděla :-)
jana h
|9. 1. 2010 17:21
jarusko, bylo to proto, ze jsem v jinem komentari cetla, ze nekomu se po pridani nevypocenych redkvicek pomazanka (jina redkvickova) tak naredila, ze nebyla k pouziti... mozna jsem je ale (nastesti) nevypotila zas az tak moc, protoze byly moc dobry, krupavy, vubec ne zhadrovately :)
Jarka O.
|8. 1. 2010 12:28
Jano, z jakého důvodu jste nechávala ředkvičky vypotit? Tím přece zhadrovatěly a ztratily většinu minerálů a vitamínů :-o A to je škoda.
jana h
|7. 1. 2010 20:45
moc dobra pomazanka, ty redkvicky jsem pred pridanim radeji osolila a nechala "vypotit" a tekutinu slila, vysledek moc dobry, davam 1
veronika kučerová
|22. 8. 2008 17:46
Děkuji za receptík... vyzkoušela jsem a na zítřek mám snídani. Chutná to bezvadně :o)
veronika kučerová
|22. 8. 2008 17:45
Děkuji za receptík... vyzkoušela jsem a na zítřek mám snídani. Chutná to bezvadně :o)