Nejprve si připravíme maso, které omyjeme, osušíme a nakrájíme na cca 3 cm plátky. V misce kuřecí plátky smícháme s olivovým olejem, kořením Gyros, rozdrcenými stroužky česneku, worchesterovou omáčkou, lehce osolíme a opepříme. Dáme do lednice na chvíli uležet a mezitím si zpracujeme další ingredience.
2
Brambory oloupeme a nakrájíme (nejlépe na mechanickém plastovém kráječi) na středně silné plátky cca 3 mm, balkánský sýr rozdrolíme nebo nakrájíme na malé kostičky, slaninu na proužky, olivy na půlky nebo na třetinky, cibuli na půl kolečka a papriky na proužky. Připravíme si dvě vrstvy alobalu na každou porci, potřeme máslem a postupně vrstvíme cibuli, slaninu, plátky brambor, které lehce osolíme a opepříme. Na ně poklademe plátky kuřecího masa, posypeme balkánským sýrem, paprikami a olivami. Poté pokračujeme ve vrstvení než nám dojdou ingredience. Vrchní vrstvu bychom měli zakončovat bramborami, které kromě soli a pepře posypeme Gyros kořením a na konec na brambory položíme plátek másla. Alobal důkladně uzavřeme a pečeme asi 45 minut v předehřáté troubě. Před koncem pečení alobal rozevřeme a troubu přepneme na gril.
3
Pochoutka je hotová, když horní vrstva brambor dostane zlatavou barvu. Podáváme s tzatziki nebo okurkovým salátem.