• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Řecké šunkafleky
Napište svůj komentář k receptu

Řecké šunkafleky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řecké šunkafleky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g šunka Popř. šunkového salámu
    • 200
      g eidam sýr
    • 200
      g uzený eidam
    • 200
      g balkánský sýr
    • 1
      balíček flíčky
    • 1
      kelímek smetana

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme flíčky klasicky v osolené vodě. Šunku pokrájíme na malé kostičky. Všechny sýry nastrouháme. Dáme do zapékací misky, promícháme, zalijeme kelímkem smetany a zapečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecké masové jednohubky

Řecké masové jednohubky

Řecké kuře v peřince

Řecké kuře v peřince

Řecké biftečky z mletého masa

Řecké biftečky z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirka | 9. 3. 2008 12:08

    Jídlo, je určitě dobré. Jde tam celkem 600 g různého sýra. Při současných cenách sýrů je to ale doslova luxusní jídlo. Ach,co se dá dělat. Musím udělat něco levnějšího.

  • Patrick Schmitt | 8. 3. 2008 23:19

    Řekové snad ani neznají Eidam, natož uzený Eidam a balkánský sýr také nepoužívají. Mají mnohem jemnější a chutnější Fetu (která se da sehnat i pod názvem Apetina). Jinak ale věřím, že pro lidi, kteří milují věci zapečené se sýrem, je to chutné.

  • Klára Vosmanská | 30. 7. 2007 11:49

    Moc nám to s manželem chutnalo. Místo salámu jsem tam osmažila uzené a kořenovou zeleninu. Překvapilo mne, jak je to s tím balkánem dobré, Doporučuji.

  • Pavel Otruba | 10. 5. 2007 18:53

    Výborný nápad, dělal jsen již 2x a moc chutnalo.

  • Pavel Otruba | 21. 4. 2007 08:40

    Výborný nápad, chutná skvěle.

  • Editka a Petanek | 6. 3. 2007 04:41

    Zitra jdu na to taky, diky za napad!:-)

  • AničkA | 12. 8. 2006 21:23

    Moc mi chutnaly :)

  • Anonym | 31. 7. 2006 21:45

    Zítra jdu na to.Díky

  • vege | 15. 7. 2006 21:24

    TIP - místo masa tam šupněte mraženou zeleninu s fazolovymi lusky. Jidlo samo o sobe je dost syte a zeleninka osvezi... Jo, a ten balk. syr jidlo hodne prosoluje, takze tesoviny uvarte radeji mene slane....

  • Anonym | 4. 2. 2006 13:48

    A co s uzeným masem? Výborné!

  • Milí Vacková | 3. 2. 2006 17:50

    Je to moc dobrý recept.Upřímně díky.

  • Lucy | 11. 7. 2005 08:54

    Fakt byly výborné, dělala jsem je už asi před 2 měsíci a teď se chystám znova. Chutnalo to i malému ročnímu cvrčkovi.

  • Eva | 6. 10. 2004 09:20

    Je to vynikající, všem to moc chutnalo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Flíčky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Eidam sýr Flíčky Smetana Šunka Uzený eidam
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pražský koláč

Pražský koláč

Vepřový chilli guláš

Vepřový chilli guláš

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Pracny - recept po babičce

Pracny - recept po babičce

Kokosky II.

Kokosky II.

Chlebové smaženky

Chlebové smaženky

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Králičí stehna pečená velmi pomalu

Králičí stehna pečená velmi pomalu

Domácí Trdelník

Domácí Trdelník

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
24
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Eva Decastelo (47) v celé kráse: Nahá a odvážná!

Eva Decastelo (47) v celé kráse: Nahá a odvážná!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Řecké šunkafleky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact