• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Řecké šunkafleky
Napište svůj komentář k receptu

Řecké šunkafleky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řecké šunkafleky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g šunka Popř. šunkového salámu
    • 200
      g eidam sýr
    • 200
      g uzený eidam
    • 200
      g balkánský sýr
    • 1
      balíček flíčky
    • 1
      kelímek smetana

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme flíčky klasicky v osolené vodě. Šunku pokrájíme na malé kostičky. Všechny sýry nastrouháme. Dáme do zapékací misky, promícháme, zalijeme kelímkem smetany a zapečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecké masové jednohubky

Řecké masové jednohubky

Řecké kuře v peřince

Řecké kuře v peřince

Řecké biftečky z mletého masa

Řecké biftečky z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirka | 9. 3. 2008 12:08

    Jídlo, je určitě dobré. Jde tam celkem 600 g různého sýra. Při současných cenách sýrů je to ale doslova luxusní jídlo. Ach,co se dá dělat. Musím udělat něco levnějšího.

  • Patrick Schmitt | 8. 3. 2008 23:19

    Řekové snad ani neznají Eidam, natož uzený Eidam a balkánský sýr také nepoužívají. Mají mnohem jemnější a chutnější Fetu (která se da sehnat i pod názvem Apetina). Jinak ale věřím, že pro lidi, kteří milují věci zapečené se sýrem, je to chutné.

  • Klára Vosmanská | 30. 7. 2007 11:49

    Moc nám to s manželem chutnalo. Místo salámu jsem tam osmažila uzené a kořenovou zeleninu. Překvapilo mne, jak je to s tím balkánem dobré, Doporučuji.

  • Pavel Otruba | 10. 5. 2007 18:53

    Výborný nápad, dělal jsen již 2x a moc chutnalo.

  • Pavel Otruba | 21. 4. 2007 08:40

    Výborný nápad, chutná skvěle.

  • Editka a Petanek | 6. 3. 2007 04:41

    Zitra jdu na to taky, diky za napad!:-)

  • AničkA | 12. 8. 2006 21:23

    Moc mi chutnaly :)

  • Anonym | 31. 7. 2006 21:45

    Zítra jdu na to.Díky

  • vege | 15. 7. 2006 21:24

    TIP - místo masa tam šupněte mraženou zeleninu s fazolovymi lusky. Jidlo samo o sobe je dost syte a zeleninka osvezi... Jo, a ten balk. syr jidlo hodne prosoluje, takze tesoviny uvarte radeji mene slane....

  • Anonym | 4. 2. 2006 13:48

    A co s uzeným masem? Výborné!

  • Milí Vacková | 3. 2. 2006 17:50

    Je to moc dobrý recept.Upřímně díky.

  • Lucy | 11. 7. 2005 08:54

    Fakt byly výborné, dělala jsem je už asi před 2 měsíci a teď se chystám znova. Chutnalo to i malému ročnímu cvrčkovi.

  • Eva | 6. 10. 2004 09:20

    Je to vynikající, všem to moc chutnalo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Flíčky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Eidam sýr Flíčky Smetana Šunka Uzený eidam
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzský plátek

Francouzský plátek

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Bramborový oběd

Bramborový oběd

Cizrna na italský způsob II.

Cizrna na italský způsob II.

Cizrnový salát s restovanou paprikou

Cizrnový salát s restovanou paprikou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Smažené špagety se sýrem

Smažené špagety se sýrem

Sladký zeleninový salát z paprik, rajčat a okurek

Sladký zeleninový salát z paprik,…

Francouzské brambory

Francouzské brambory

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

40
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Vanilkové řezy "POLÁRKA"…
39
Dýňová tortila
Dýňová tortila
35
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi…
30
Ricottový piškotový dortík (Ricotta poundcake)
Ricottový piškotový…
27
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Levandule: Provoní i léčí

Levandule: Provoní i léčí

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Kolečko o novém filmu Kouzlo derby: Langoš neměl styk s žádnou ženou! Proč odmítl Most 2?

Kolečko o novém filmu Kouzlo derby: Langoš neměl styk s žádnou ženou! Proč odmítl Most 2?

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

  • Recepty.cz
  • Řecké šunkafleky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact