• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Řecké šunkafleky
Napište svůj komentář k receptu

Řecké šunkafleky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řecké šunkafleky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g šunka Popř. šunkového salámu
    • 200
      g eidam sýr
    • 200
      g uzený eidam
    • 200
      g balkánský sýr
    • 1
      balíček flíčky
    • 1
      kelímek smetana

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme flíčky klasicky v osolené vodě. Šunku pokrájíme na malé kostičky. Všechny sýry nastrouháme. Dáme do zapékací misky, promícháme, zalijeme kelímkem smetany a zapečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecké masové jednohubky

Řecké masové jednohubky

Řecké kuře v peřince

Řecké kuře v peřince

Řecké biftečky z mletého masa

Řecké biftečky z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirka | 9. 3. 2008 12:08

    Jídlo, je určitě dobré. Jde tam celkem 600 g různého sýra. Při současných cenách sýrů je to ale doslova luxusní jídlo. Ach,co se dá dělat. Musím udělat něco levnějšího.

  • Patrick Schmitt | 8. 3. 2008 23:19

    Řekové snad ani neznají Eidam, natož uzený Eidam a balkánský sýr také nepoužívají. Mají mnohem jemnější a chutnější Fetu (která se da sehnat i pod názvem Apetina). Jinak ale věřím, že pro lidi, kteří milují věci zapečené se sýrem, je to chutné.

  • Klára Vosmanská | 30. 7. 2007 11:49

    Moc nám to s manželem chutnalo. Místo salámu jsem tam osmažila uzené a kořenovou zeleninu. Překvapilo mne, jak je to s tím balkánem dobré, Doporučuji.

  • Pavel Otruba | 10. 5. 2007 18:53

    Výborný nápad, dělal jsen již 2x a moc chutnalo.

  • Pavel Otruba | 21. 4. 2007 08:40

    Výborný nápad, chutná skvěle.

  • Editka a Petanek | 6. 3. 2007 04:41

    Zitra jdu na to taky, diky za napad!:-)

  • AničkA | 12. 8. 2006 21:23

    Moc mi chutnaly :)

  • Anonym | 31. 7. 2006 21:45

    Zítra jdu na to.Díky

  • vege | 15. 7. 2006 21:24

    TIP - místo masa tam šupněte mraženou zeleninu s fazolovymi lusky. Jidlo samo o sobe je dost syte a zeleninka osvezi... Jo, a ten balk. syr jidlo hodne prosoluje, takze tesoviny uvarte radeji mene slane....

  • Anonym | 4. 2. 2006 13:48

    A co s uzeným masem? Výborné!

  • Milí Vacková | 3. 2. 2006 17:50

    Je to moc dobrý recept.Upřímně díky.

  • Lucy | 11. 7. 2005 08:54

    Fakt byly výborné, dělala jsem je už asi před 2 měsíci a teď se chystám znova. Chutnalo to i malému ročnímu cvrčkovi.

  • Eva | 6. 10. 2004 09:20

    Je to vynikající, všem to moc chutnalo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Flíčky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Eidam sýr Flíčky Smetana Šunka Uzený eidam
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Americká mrkvová buchta

Americká mrkvová buchta

Biftek z mletého masa

Biftek z mletého masa

Krabí tyčinky na kari s rýží

Krabí tyčinky na kari s rýží

Svratecký guláš

Svratecký guláš

Hrachová, čočková, fazolová se slaninou - polévka

Hrachová, čočková, fazolová se…

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Smažené bramborové kroužky

Smažené bramborové kroužky

Čokoládový koláč s blumami

Čokoládový koláč s blumami

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

63
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
33
Melounový salát s fetou
Melounový salát s fetou
29
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
28
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
28
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Kim Kardashianová a její módní šok roku: Prodává chlupatá tanga!

Kim Kardashianová a její módní šok roku: Prodává chlupatá tanga!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

  • Recepty.cz
  • Řecké šunkafleky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact