Uvaříme flíčky klasicky v osolené vodě. Šunku pokrájíme na malé kostičky. Všechny sýry nastrouháme. Dáme do zapékací misky, promícháme, zalijeme kelímkem smetany a zapečeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mirka
|9. 3. 2008 12:08
Jídlo, je určitě dobré. Jde tam celkem 600 g různého sýra. Při současných cenách sýrů je to ale doslova luxusní jídlo. Ach,co se dá dělat. Musím udělat něco levnějšího.
Patrick Schmitt
|8. 3. 2008 23:19
Řekové snad ani neznají Eidam, natož uzený Eidam a balkánský sýr také nepoužívají. Mají mnohem jemnější a chutnější Fetu (která se da sehnat i pod názvem Apetina). Jinak ale věřím, že pro lidi, kteří milují věci zapečené se sýrem, je to chutné.
Klára Vosmanská
|30. 7. 2007 11:49
Moc nám to s manželem chutnalo. Místo salámu jsem tam osmažila uzené a kořenovou zeleninu. Překvapilo mne, jak je to s tím balkánem dobré, Doporučuji.
Pavel Otruba
|10. 5. 2007 18:53
Výborný nápad, dělal jsen již 2x a moc chutnalo.
Pavel Otruba
|21. 4. 2007 08:40
Výborný nápad, chutná skvěle.
Editka a Petanek
|6. 3. 2007 04:41
Zitra jdu na to taky, diky za napad!:-)
AničkA
|12. 8. 2006 21:23
Moc mi chutnaly :)
Anonym
|31. 7. 2006 21:45
Zítra jdu na to.Díky
vege
|15. 7. 2006 21:24
TIP - místo masa tam šupněte mraženou zeleninu s fazolovymi lusky. Jidlo samo o sobe je dost syte a zeleninka osvezi... Jo, a ten balk. syr jidlo hodne prosoluje, takze tesoviny uvarte radeji mene slane....
Anonym
|4. 2. 2006 13:48
A co s uzeným masem? Výborné!
Milí Vacková
|3. 2. 2006 17:50
Je to moc dobrý recept.Upřímně díky.
Lucy
|11. 7. 2005 08:54
Fakt byly výborné, dělala jsem je už asi před 2 měsíci a teď se chystám znova. Chutnalo to i malému ročnímu cvrčkovi.