
Už jsem dělala několikrát,vždy s úspěchem,dávám 1.
Použil jsem k přípravě remosku a k ingrediencím použil černé olivy nakrájené na kolečka a na proužky nakrájenou naloženou kapii. Jako přílohu jsem dal rýži a na talíři jí dokapal citronem. Zkuste to, mě to tak chutná.
Tak jsem, se nechala zlákat a kuře udělala. Použila jsem trochu z rad Majky abych zjemnila chuť ale maso opravdu výborné už v původním stavu.
Recept jsem vyzkousela - velice chvalim! Trosku jsem si to upravila: do hotove smesi jsem nakonec pridala trochu smetany, potlacila castecne kyselou chut vina. Cele jsem to pak posypane strouhanym syrem nechala troube 15 min zapect. S testovinami to byla hotova basen!
Delikatesa:)Něco tak lahodného jsem dlouho nepožil...
Je to dobrota