New questions about moncler addressed and the reasons you must scan through each word in this guide. モンスターヘッドフォン http://www.oralyemek.com/%E3%83%A2%E3%83%B3%E3%82%B9%E3%82%BF%E3%83%BC%E3%83%93%E3%83%BC%E3%83%88-%E6%9C%89%E5%90%8D%E4%BA%BA-Japan-9/
Osobne pouzivam velmi kvalitni cizrnou z Italie a nejen, ze ji namacim celou noc nekdy i 24 hodin, ale nasledne varim az 2 h. Zalezi na kvalite a provedeni - predpripraveni produktu. Musite se na to podivat komplexneji a zejmena pochopit, jakou cizrnu to k vareni pouzivate. V CR mame moznosti nakupu kvalitnich produktu dosti omezene a taktez znalosti jejich pripravy. Trh je prizpusoben ceskemu zakaznikovi a jeho znalostem / zkusenostem s pripravou pro nas "novych" druhu zemedelskych produktu a proto lze nakoupit vyrobky, ktere strcite do mikrovlnky a jsou hotove. Uprimne, Cesi si neumi poradit s jejich pripravou, viz. diskuse o lilku. To nemyslim apriori hanlive. My tyto produkty prirozene dlouhou dobu neznali / nemeli v nabidce, tak to s nimi neumime. Na druhou stranu musim trochu zastourat, ze my neumime "vydolovat" moc ani z toho co mame k dispozici :-). Krasny den.
Vařila jsem na víkend a bylo to výborné, a že toho bylo hodně? To mi vůbec nevadilo ;-)
Ohledne lilku Vam mohu poradit. Ja jej nesmazim( prilis nasakne olej), ale platky naskladam na 2 plechy a oba spolecne dam do trouby (horkovzduch) na cca 180°C po dobu asi 10-15 minut. A mate lilek pripraven k pouziti u tohoto a jemu podobnych receptu.
Trochu jsem s tím bojovala. První problém jsem měla s lilkem, vůbec u mě nenastalo to, že by po usmažení pustil olej. Za mě teda ani omylem. I přesto, že jsem se ho snažila ubrouskem vysušit, byl i v hotovém jídle hodně nasáklý a nebylo to ono. Co by se stalo, kdyby se nesmažil, jenom vypotil a zapekl? A pak jsem teda bojovala s množstvím. Moc luštěniny nevařím a vůbec jsem si nauvědomila, kolik jsou4 hrnky čočky a cizrny. To mi docvaklo až ráno, když jsem to viděla odmočené. Ve výsledku se mi to ve fázi, kdy se maji luštěniny se zeleninou povařit, nevlezlo do mého největšího (třílitrového hrnce), takže jsem půlku luštěnin nepoužila. A i přesto se mi to do zapékací mísy vlezlo tak tak (2,8 litru). Takže pozor na to, je toho kotel. Jen jsem si neuvědomila jednu věc. Že když jsem vynechala jen půlku luštěnin a zeleniny jsem dala podle receptu, takže mi to v zapékacím hrnci pustí víc vody (nebo jinak si to nedovedu vysvětlil). Takže konzistence u spodu nebyla úplně ideální :) Jídlo bylo dobré, bylo ho hrozně moc, ale nějak ve výsledku musím říct, že s tím bylo neuvěřitelně práce, a že to za to asi nestálo a opakovat nejspíš nebudu.
Do půl hoďky? Hm.. já jsem si teď koupila dvě různá balení a na jednom je, že odmočeká se vaří hodinu a na tom druhém dokonce hodiny dvě. Tak asi záleží na druhu...
Namáčením se vaření rozhodně urychlí, nejlépe přes noc, ale za půl hodiny jsem cizrnu do měkka tedy ještě neuvařila:-( V Česku jsem vařívala luštěniny v tlakovém hrnci, to jde opravdu rychle.
Co to máte v Austrálii zá cizrnu, že ji vaříte 1-2 hodiny? Namočená je do půl hoďky hotová.