• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
Napište svůj komentář k receptu

Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 4
      ks vejce
    • 250
      g cukr krupice
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      dl olej
    • 250
      g rebarbora očištěná, drobně pokrájená
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • mléko nebo voda, je-li třeba, dle hustoty těsta
    • tuk
  • Tvaroh
    • 500
      g měkký tvaroh
    • 3
      lžíce kakaový pudink v prášku
    • 2
      lžíce kakao
    • 3
      lžíce mléko
    • 6
      lžíce cukr krupice dle chuti, cca

Postup přípravy receptu

1
**Tvarohová náplň:** dobře promícháme všechny ingredience dohromady.
2
**Těsto:** vejce vyšleháme s cukry do pěny, přidáme olej, vmícháme mouku s kypřidlem a drobně pokrájenou rebarboru, případně přidáme je-li třeba trochu mléka (vody). Vše dobře promícháme a těsto najijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech. Na těsto nandáme lžící hromádky ochuceného tvarohu a vše dáme péct do předehřáté trouby na střední teplotu dozlatova - vyzkoušíme špejlí. Po vychladnutí můžeme pocukrovat moučkovým cukrem, nakrájíme a podáváme.
3
*Milovníci žmolenkových koláčů můžou klidně před pečením koláč ještě posypat drobenkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkový koláč s kakaovým krémem

Jablkový koláč s kakaovým krémem

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým krémem

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým…

Kokosový dort s kakaovým krémem

Kokosový dort s kakaovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuza | 25. 5. 2013 13:18

    Vynikající koláč, tvaroh jsem udělala jen z 250 g a stačilo to bohatě, propadl se mi ale při pečení hodně ke dnu, nicméně ničemu to nevadí :-[ :-[

  • Simka | 29. 6. 2011 21:33

    Upečeno, snědeno a pochváleno, co chtít víc ;-) :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Červen Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Kakao Kakaový pudink v prášku Měkký tvaroh Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rebarbora Tuk Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Andělské zvony

Andělské zvony

Majonéza ze zakysané smetany

Majonéza ze zakysané smetany

Okurkový salát s jogurtem a balkánským sýrem

Okurkový salát s jogurtem a…

Smažená zelenina po italsku

Smažená zelenina po italsku

Citronová (pomerančová) bábovka

Citronová (pomerančová) bábovka

Ragú z divočáka na švestkách

Ragú z divočáka na švestkách

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Vánoční cheesecake

Vánoční cheesecake

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

249
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
52
Salát z pečené červené řepy
Salát z pečené červené…
39
Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
29
Bramborovo-houskový knedlík
Bramborovo-houskový…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Další doporučené recepty:

Rebarborový džem s vanilkou
Rebarborový džem s vanilkou
Rebarborový cheesecake
Rebarborový cheesecake
Rebarborový koláč
Rebarborový koláč
Rebarborový koláč s pudingem
Rebarborový koláč s pudingem
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Rebarborový koláč se sněhem
Rebarborový koláč se sněhem
  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact