• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
Napište svůj komentář k receptu

Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 4
      ks vejce
    • 250
      g cukr krupice
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      dl olej
    • 250
      g rebarbora očištěná, drobně pokrájená
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • mléko nebo voda, je-li třeba, dle hustoty těsta
    • tuk
  • Tvaroh
    • 500
      g měkký tvaroh
    • 3
      lžíce kakaový pudink v prášku
    • 2
      lžíce kakao
    • 3
      lžíce mléko
    • 6
      lžíce cukr krupice dle chuti, cca

Postup přípravy receptu

1
**Tvarohová náplň:** dobře promícháme všechny ingredience dohromady.
2
**Těsto:** vejce vyšleháme s cukry do pěny, přidáme olej, vmícháme mouku s kypřidlem a drobně pokrájenou rebarboru, případně přidáme je-li třeba trochu mléka (vody). Vše dobře promícháme a těsto najijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech. Na těsto nandáme lžící hromádky ochuceného tvarohu a vše dáme péct do předehřáté trouby na střední teplotu dozlatova - vyzkoušíme špejlí. Po vychladnutí můžeme pocukrovat moučkovým cukrem, nakrájíme a podáváme.
3
*Milovníci žmolenkových koláčů můžou klidně před pečením koláč ještě posypat drobenkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkový koláč s kakaovým krémem

Jablkový koláč s kakaovým krémem

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým krémem

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým…

Kokosový dort s kakaovým krémem

Kokosový dort s kakaovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuza | 25. 5. 2013 13:18

    Vynikající koláč, tvaroh jsem udělala jen z 250 g a stačilo to bohatě, propadl se mi ale při pečení hodně ke dnu, nicméně ničemu to nevadí :-[ :-[

  • Simka | 29. 6. 2011 21:33

    Upečeno, snědeno a pochváleno, co chtít víc ;-) :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Červen Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Kakao Kakaový pudink v prášku Měkký tvaroh Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rebarbora Tuk Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chobotnice po athénsku

Chobotnice po athénsku

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Salámový aspik

Salámový aspik

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Kávová poleva

Kávová poleva

Smetanovo-křenová nebo česneková pochoutka - pomazánka

Smetanovo-křenová nebo česneková…

Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Bramborovo-dýňové placičky

Bramborovo-dýňové placičky

Zdravá kakaová vegan bábovka

Zdravá kakaová vegan bábovka

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

84
Salámová česnečka se zeleninou
Salámová česnečka se…
60
Čočkový salát s pečenou mrkví a petrželí
Čočkový salát s pečenou…
46
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
38
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
36
Cuketové lasagne
Cuketové lasagne

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Vítězka Zrádců Nicole odhalila: Zapálili jsme Křivoklát!

Vítězka Zrádců Nicole odhalila: Zapálili jsme Křivoklát!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Rebarborový džem s vanilkou
Rebarborový džem s vanilkou
Rebarborový cheesecake
Rebarborový cheesecake
Rebarborový koláč
Rebarborový koláč
Rebarborový koláč s pudingem
Rebarborový koláč s pudingem
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Rebarborový koláč se sněhem
Rebarborový koláč se sněhem
  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact