• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč III.
Napište svůj komentář k receptu

Rebarborový koláč III.

autor: martina604
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rebarborový koláč III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 80
      g hera
    • 50
      g moučkový cukr
    • 3
      ks žloutek
    • 150
      g polohrubá mouka
    • 0,30
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 500
      g rebarbora
    • 180
      g cukr krupice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • sníh z bílku ze tří bílků
    • 150
      g cukr přidat do sněhu
    • kokos přidat do sněhu

Postup přípravy receptu

1
V míse utřeme tuk s cukrem a žloutky, nakonec vmíchame mouku s práškem do pečiva.
2
Rozetřeme do vymazané a vysypané formy, lépe je použít pečicí papír. Pečeme asi 5 minut, pak potřeme rebarborovou náplní a sladkým sněhem a znovu dáme péct do zlatova.
3
Náplň: omytou rebarboru zbavíme vláken, nakrájíme na kostky, dusíme 5 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ŠKORNÍKOVÁ | 22. 6. 2016 17:36

    A na jak velký pekáč či plech to dát?

  • ŠKORNÍKOVÁ | 22. 6. 2016 16:14

    A co když se rebarbora nepodusí?

  • trajeruska | 18. 6. 2016 08:29

    Tento koláč dělám pravidelně a je opravdu výborný. Jedinou úpravu jsem udělala tím, že nedávám cukr do sněhu... Za mě 1 :-)

  • Alena | 19. 5. 2016 07:48

    AHojte, koláč vypadá dobře, ale je strašně sladký. Do rebarborové náplně bych dala tak minimálně o polovinu méně cukru a také do sněhu. Ten můj letí do koše, dali jsme si kousek a máme otravu cukrem :-/

  • stepanka | 17. 7. 2014 16:56

    vynikajici,sotva vychladnul a bylo po kolaci :-) doporucuji

  • Lenka | 6. 5. 2014 15:05

    koláč je skvělý, jen bych potřebovala vědět na kolik stupňů a jak dlouho se má péct. Pekla jsem na 200 celou dobu a povedl se. Určitě budu dělat a vyzkouším i s jiným ovocem. Sníh jsem natřela na náplň z rebarbory, tak snad to tak mělo být :) nevěděla jsem, jestli ten sníh s tou náplní nemám třeba lehce smíchat.. i tak super :-D

  • Coolypea | 15. 6. 2013 08:59

    Včera vyzkoušeno - MŇAMKÓZNÍ.. :-P . Takže dneska peču znova 8-) Doma měl mega úspěch. Doporučuji!!! ;-)

  • Jana Komárková | 17. 7. 2008 20:37

    dneska jsem ho dělala a můžu se všema tady jen souhlasit,byl opravdu výborný.Jen se po něm zaprášilo.Dávám 1*

  • Ladislav Dorazin | 29. 6. 2008 23:13

    Musím připustit,že řezy z rebarbory jsou jedny z nejlepších už proto,že jsou výrazné svou chutí.Rozhodně za 1!!!

  • Jana Remková | 29. 6. 2008 23:09

    No,nám nedoroste,musíme ji koupit.Nikdo nemá odnož.To je ale jedno,není to tak drahé a hlavně už je v obchodech.Zdravím,Martino a děkuji za vynikající recept.Kam se hrabou Řezy míša

  • martina maškova | 29. 6. 2008 20:41

    jsem moc ráda Jano že ti chutnal,doma ho po mě loudi jen co doroste na zahradě rebarbora vyskoušela jsem i to s tím tvarohem a taky dobré

  • Jana Remková | 29. 6. 2008 20:24

    Vlastně jsem chtěla napsat a zapoměla jsem se tzv."vytlačit",že je mi moc líto,že je tak málo známkovaný,protože je tu mnoho řezů,které se chuťově nedají srovnat s tímhle s rebarborou

  • Jana Remková | 29. 6. 2008 20:21

    Jano,tenhle koláč je jeden z nejlepších,jaké jsem dělala z těchto receptů.Netvrdím nejlepší,ale jeden z nejlepších.Díky,že jste mi ho připoměla,protože jsem se zapoměla vrátit ho zde pochválit,oznámkovala jsem ho hned.Takže dámy,vyzkoušejte,stojí opravdu za to.

  • Jana | 29. 6. 2008 16:12

    tenhle koláč byl opravdu skvělý,dělala jsem rebarborový poprvé a snědla jsem ho skoro celý sama :-))

  • Anonym | 9. 4. 2008 20:15

    nápodobně Aranko

  • Aranka | 6. 4. 2008 22:53

    nejplodnější jsou určitě komentáře typu určitě vyzkouším, musí to být mnamka a další neplodné nesmysly.Uvařte,upečte a zbytečně neplkejte.

  • martina | 6. 4. 2008 09:59

    ten tvaroh to je dobry nápad to zkusím

  • Jana Remková | 5. 4. 2008 08:51

    No,už aby byla ta rebarbora,co?Jana

  • Iveta Janatová | 4. 4. 2008 14:04

    Já dělám podobně ,jen dávám pod rebarboru tvaroh.Je to mňamka.

  • Romana Marešová | 3. 4. 2008 18:02

    hm to vypadá dobře,to určitě zkusím:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Hera Kokos Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rebarbora Sníh z bílku Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí rolky se zeleninou

Krůtí rolky se zeleninou

Osvěžující jogurtový koláč

Osvěžující jogurtový koláč

Dalamánky

Dalamánky

Ananasová čína

Ananasová čína

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Jemná pórková pomazánka

Jemná pórková pomazánka

Čočková polévka ze zbylé čočky na kyselo

Čočková polévka ze zbylé čočky na…

Gratinované brambory (nejen) s česnekem

Gratinované brambory (nejen) s…

Krůtí roláda pečená se švestkami

Krůtí roláda pečená se švestkami

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

26
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
13
Mleté maso s pórkem ve smetanových bramborách
Mleté maso s pórkem ve…
13
Ratatouille
Ratatouille

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact