• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč III.
Napište svůj komentář k receptu

Rebarborový koláč III.

autor: martina604
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rebarborový koláč III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 80
      g hera
    • 50
      g moučkový cukr
    • 3
      ks žloutek
    • 150
      g polohrubá mouka
    • 0,30
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 500
      g rebarbora
    • 180
      g cukr krupice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • sníh z bílku ze tří bílků
    • 150
      g cukr přidat do sněhu
    • kokos přidat do sněhu

Postup přípravy receptu

1
V míse utřeme tuk s cukrem a žloutky, nakonec vmíchame mouku s práškem do pečiva.
2
Rozetřeme do vymazané a vysypané formy, lépe je použít pečicí papír. Pečeme asi 5 minut, pak potřeme rebarborovou náplní a sladkým sněhem a znovu dáme péct do zlatova.
3
Náplň: omytou rebarboru zbavíme vláken, nakrájíme na kostky, dusíme 5 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ŠKORNÍKOVÁ | 22. 6. 2016 17:36

    A na jak velký pekáč či plech to dát?

  • ŠKORNÍKOVÁ | 22. 6. 2016 16:14

    A co když se rebarbora nepodusí?

  • trajeruska | 18. 6. 2016 08:29

    Tento koláč dělám pravidelně a je opravdu výborný. Jedinou úpravu jsem udělala tím, že nedávám cukr do sněhu... Za mě 1 :-)

  • Alena | 19. 5. 2016 07:48

    AHojte, koláč vypadá dobře, ale je strašně sladký. Do rebarborové náplně bych dala tak minimálně o polovinu méně cukru a také do sněhu. Ten můj letí do koše, dali jsme si kousek a máme otravu cukrem :-/

  • stepanka | 17. 7. 2014 16:56

    vynikajici,sotva vychladnul a bylo po kolaci :-) doporucuji

  • Lenka | 6. 5. 2014 15:05

    koláč je skvělý, jen bych potřebovala vědět na kolik stupňů a jak dlouho se má péct. Pekla jsem na 200 celou dobu a povedl se. Určitě budu dělat a vyzkouším i s jiným ovocem. Sníh jsem natřela na náplň z rebarbory, tak snad to tak mělo být :) nevěděla jsem, jestli ten sníh s tou náplní nemám třeba lehce smíchat.. i tak super :-D

  • Coolypea | 15. 6. 2013 08:59

    Včera vyzkoušeno - MŇAMKÓZNÍ.. :-P . Takže dneska peču znova 8-) Doma měl mega úspěch. Doporučuji!!! ;-)

  • Jana Komárková | 17. 7. 2008 20:37

    dneska jsem ho dělala a můžu se všema tady jen souhlasit,byl opravdu výborný.Jen se po něm zaprášilo.Dávám 1*

  • Ladislav Dorazin | 29. 6. 2008 23:13

    Musím připustit,že řezy z rebarbory jsou jedny z nejlepších už proto,že jsou výrazné svou chutí.Rozhodně za 1!!!

  • Jana Remková | 29. 6. 2008 23:09

    No,nám nedoroste,musíme ji koupit.Nikdo nemá odnož.To je ale jedno,není to tak drahé a hlavně už je v obchodech.Zdravím,Martino a děkuji za vynikající recept.Kam se hrabou Řezy míša

  • martina maškova | 29. 6. 2008 20:41

    jsem moc ráda Jano že ti chutnal,doma ho po mě loudi jen co doroste na zahradě rebarbora vyskoušela jsem i to s tím tvarohem a taky dobré

  • Jana Remková | 29. 6. 2008 20:24

    Vlastně jsem chtěla napsat a zapoměla jsem se tzv."vytlačit",že je mi moc líto,že je tak málo známkovaný,protože je tu mnoho řezů,které se chuťově nedají srovnat s tímhle s rebarborou

  • Jana Remková | 29. 6. 2008 20:21

    Jano,tenhle koláč je jeden z nejlepších,jaké jsem dělala z těchto receptů.Netvrdím nejlepší,ale jeden z nejlepších.Díky,že jste mi ho připoměla,protože jsem se zapoměla vrátit ho zde pochválit,oznámkovala jsem ho hned.Takže dámy,vyzkoušejte,stojí opravdu za to.

  • Jana | 29. 6. 2008 16:12

    tenhle koláč byl opravdu skvělý,dělala jsem rebarborový poprvé a snědla jsem ho skoro celý sama :-))

  • Anonym | 9. 4. 2008 20:15

    nápodobně Aranko

  • Aranka | 6. 4. 2008 22:53

    nejplodnější jsou určitě komentáře typu určitě vyzkouším, musí to být mnamka a další neplodné nesmysly.Uvařte,upečte a zbytečně neplkejte.

  • martina | 6. 4. 2008 09:59

    ten tvaroh to je dobry nápad to zkusím

  • Jana Remková | 5. 4. 2008 08:51

    No,už aby byla ta rebarbora,co?Jana

  • Iveta Janatová | 4. 4. 2008 14:04

    Já dělám podobně ,jen dávám pod rebarboru tvaroh.Je to mňamka.

  • Romana Marešová | 3. 4. 2008 18:02

    hm to vypadá dobře,to určitě zkusím:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Hera Kokos Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rebarbora Sníh z bílku Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořešáci - ořechy v karamelu - bezlepkové

Ořešáci - ořechy v karamelu -…

Chilli con carne V.

Chilli con carne V.

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Jemná křenová pomazánka

Jemná křenová pomazánka

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…

Vaječná pomazánka s Vysočinou

Vaječná pomazánka s Vysočinou

Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek

Rychlý sváteční perník s náplní - i…

Jemná česneková pomazánka

Jemná česneková pomazánka

Větrníky na plech - karamelové řezy

Větrníky na plech - karamelové řezy

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

49
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
49
Dýňová tortila
Dýňová tortila
48
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
43
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako umělecká díla. Australanka s nimi sklízí úspěch po celém světě
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako…
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě, které léto nabízí
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě,…
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
AHA.cz Karel Gott (†80): Nečekané svědectví o konci jeho života!

Karel Gott (†80): Nečekané svědectví o konci jeho života!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Ženy.cz Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Blesk.cz Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact