• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč III.
Napište svůj komentář k receptu

Rebarborový koláč III.

autor: martina604
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rebarborový koláč III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 80
      g hera
    • 50
      g moučkový cukr
    • 3
      ks žloutek
    • 150
      g polohrubá mouka
    • 0,30
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 500
      g rebarbora
    • 180
      g cukr krupice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • sníh z bílku ze tří bílků
    • 150
      g cukr přidat do sněhu
    • kokos přidat do sněhu

Postup přípravy receptu

1
V míse utřeme tuk s cukrem a žloutky, nakonec vmíchame mouku s práškem do pečiva.
2
Rozetřeme do vymazané a vysypané formy, lépe je použít pečicí papír. Pečeme asi 5 minut, pak potřeme rebarborovou náplní a sladkým sněhem a znovu dáme péct do zlatova.
3
Náplň: omytou rebarboru zbavíme vláken, nakrájíme na kostky, dusíme 5 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ŠKORNÍKOVÁ | 22. 6. 2016 17:36

    A na jak velký pekáč či plech to dát?

  • ŠKORNÍKOVÁ | 22. 6. 2016 16:14

    A co když se rebarbora nepodusí?

  • trajeruska | 18. 6. 2016 08:29

    Tento koláč dělám pravidelně a je opravdu výborný. Jedinou úpravu jsem udělala tím, že nedávám cukr do sněhu... Za mě 1 :-)

  • Alena | 19. 5. 2016 07:48

    AHojte, koláč vypadá dobře, ale je strašně sladký. Do rebarborové náplně bych dala tak minimálně o polovinu méně cukru a také do sněhu. Ten můj letí do koše, dali jsme si kousek a máme otravu cukrem :-/

  • stepanka | 17. 7. 2014 16:56

    vynikajici,sotva vychladnul a bylo po kolaci :-) doporucuji

  • Lenka | 6. 5. 2014 15:05

    koláč je skvělý, jen bych potřebovala vědět na kolik stupňů a jak dlouho se má péct. Pekla jsem na 200 celou dobu a povedl se. Určitě budu dělat a vyzkouším i s jiným ovocem. Sníh jsem natřela na náplň z rebarbory, tak snad to tak mělo být :) nevěděla jsem, jestli ten sníh s tou náplní nemám třeba lehce smíchat.. i tak super :-D

  • Coolypea | 15. 6. 2013 08:59

    Včera vyzkoušeno - MŇAMKÓZNÍ.. :-P . Takže dneska peču znova 8-) Doma měl mega úspěch. Doporučuji!!! ;-)

  • Jana Komárková | 17. 7. 2008 20:37

    dneska jsem ho dělala a můžu se všema tady jen souhlasit,byl opravdu výborný.Jen se po něm zaprášilo.Dávám 1*

  • Ladislav Dorazin | 29. 6. 2008 23:13

    Musím připustit,že řezy z rebarbory jsou jedny z nejlepších už proto,že jsou výrazné svou chutí.Rozhodně za 1!!!

  • Jana Remková | 29. 6. 2008 23:09

    No,nám nedoroste,musíme ji koupit.Nikdo nemá odnož.To je ale jedno,není to tak drahé a hlavně už je v obchodech.Zdravím,Martino a děkuji za vynikající recept.Kam se hrabou Řezy míša

  • martina maškova | 29. 6. 2008 20:41

    jsem moc ráda Jano že ti chutnal,doma ho po mě loudi jen co doroste na zahradě rebarbora vyskoušela jsem i to s tím tvarohem a taky dobré

  • Jana Remková | 29. 6. 2008 20:24

    Vlastně jsem chtěla napsat a zapoměla jsem se tzv."vytlačit",že je mi moc líto,že je tak málo známkovaný,protože je tu mnoho řezů,které se chuťově nedají srovnat s tímhle s rebarborou

  • Jana Remková | 29. 6. 2008 20:21

    Jano,tenhle koláč je jeden z nejlepších,jaké jsem dělala z těchto receptů.Netvrdím nejlepší,ale jeden z nejlepších.Díky,že jste mi ho připoměla,protože jsem se zapoměla vrátit ho zde pochválit,oznámkovala jsem ho hned.Takže dámy,vyzkoušejte,stojí opravdu za to.

  • Jana | 29. 6. 2008 16:12

    tenhle koláč byl opravdu skvělý,dělala jsem rebarborový poprvé a snědla jsem ho skoro celý sama :-))

  • Anonym | 9. 4. 2008 20:15

    nápodobně Aranko

  • Aranka | 6. 4. 2008 22:53

    nejplodnější jsou určitě komentáře typu určitě vyzkouším, musí to být mnamka a další neplodné nesmysly.Uvařte,upečte a zbytečně neplkejte.

  • martina | 6. 4. 2008 09:59

    ten tvaroh to je dobry nápad to zkusím

  • Jana Remková | 5. 4. 2008 08:51

    No,už aby byla ta rebarbora,co?Jana

  • Iveta Janatová | 4. 4. 2008 14:04

    Já dělám podobně ,jen dávám pod rebarboru tvaroh.Je to mňamka.

  • Romana Marešová | 3. 4. 2008 18:02

    hm to vypadá dobře,to určitě zkusím:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Hera Kokos Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rebarbora Sníh z bílku Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové palačinky s čokoládou

Tvarohové palačinky s čokoládou

Šumavský králík

Šumavský králík

Chléb skoro jako Šumava

Chléb skoro jako Šumava

Špagety se sojovým masem

Špagety se sojovým masem

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový koláč

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…

Bábovka s mandarinkami-velká

Bábovka s mandarinkami-velká

Kuřecí závitek s nivou

Kuřecí závitek s nivou

Bylinková krkovice na houbách (václavkách)

Bylinková krkovice na houbách …

Bramborové drbáky

Bramborové drbáky

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

78
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
31
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
26
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
24
Margot řezy
Margot řezy

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact