• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč III.
Napište svůj komentář k receptu

Rebarborový koláč III.

autor: martina604
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rebarborový koláč III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 80
      g hera
    • 50
      g moučkový cukr
    • 3
      ks žloutek
    • 150
      g polohrubá mouka
    • 0,30
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 500
      g rebarbora
    • 180
      g cukr krupice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • sníh z bílku ze tří bílků
    • 150
      g cukr přidat do sněhu
    • kokos přidat do sněhu

Postup přípravy receptu

1
V míse utřeme tuk s cukrem a žloutky, nakonec vmíchame mouku s práškem do pečiva.
2
Rozetřeme do vymazané a vysypané formy, lépe je použít pečicí papír. Pečeme asi 5 minut, pak potřeme rebarborovou náplní a sladkým sněhem a znovu dáme péct do zlatova.
3
Náplň: omytou rebarboru zbavíme vláken, nakrájíme na kostky, dusíme 5 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ŠKORNÍKOVÁ | 22. 6. 2016 17:36

    A na jak velký pekáč či plech to dát?

  • ŠKORNÍKOVÁ | 22. 6. 2016 16:14

    A co když se rebarbora nepodusí?

  • trajeruska | 18. 6. 2016 08:29

    Tento koláč dělám pravidelně a je opravdu výborný. Jedinou úpravu jsem udělala tím, že nedávám cukr do sněhu... Za mě 1 :-)

  • Alena | 19. 5. 2016 07:48

    AHojte, koláč vypadá dobře, ale je strašně sladký. Do rebarborové náplně bych dala tak minimálně o polovinu méně cukru a také do sněhu. Ten můj letí do koše, dali jsme si kousek a máme otravu cukrem :-/

  • stepanka | 17. 7. 2014 16:56

    vynikajici,sotva vychladnul a bylo po kolaci :-) doporucuji

  • Lenka | 6. 5. 2014 15:05

    koláč je skvělý, jen bych potřebovala vědět na kolik stupňů a jak dlouho se má péct. Pekla jsem na 200 celou dobu a povedl se. Určitě budu dělat a vyzkouším i s jiným ovocem. Sníh jsem natřela na náplň z rebarbory, tak snad to tak mělo být :) nevěděla jsem, jestli ten sníh s tou náplní nemám třeba lehce smíchat.. i tak super :-D

  • Coolypea | 15. 6. 2013 08:59

    Včera vyzkoušeno - MŇAMKÓZNÍ.. :-P . Takže dneska peču znova 8-) Doma měl mega úspěch. Doporučuji!!! ;-)

  • Jana Komárková | 17. 7. 2008 20:37

    dneska jsem ho dělala a můžu se všema tady jen souhlasit,byl opravdu výborný.Jen se po něm zaprášilo.Dávám 1*

  • Ladislav Dorazin | 29. 6. 2008 23:13

    Musím připustit,že řezy z rebarbory jsou jedny z nejlepších už proto,že jsou výrazné svou chutí.Rozhodně za 1!!!

  • Jana Remková | 29. 6. 2008 23:09

    No,nám nedoroste,musíme ji koupit.Nikdo nemá odnož.To je ale jedno,není to tak drahé a hlavně už je v obchodech.Zdravím,Martino a děkuji za vynikající recept.Kam se hrabou Řezy míša

  • martina maškova | 29. 6. 2008 20:41

    jsem moc ráda Jano že ti chutnal,doma ho po mě loudi jen co doroste na zahradě rebarbora vyskoušela jsem i to s tím tvarohem a taky dobré

  • Jana Remková | 29. 6. 2008 20:24

    Vlastně jsem chtěla napsat a zapoměla jsem se tzv."vytlačit",že je mi moc líto,že je tak málo známkovaný,protože je tu mnoho řezů,které se chuťově nedají srovnat s tímhle s rebarborou

  • Jana Remková | 29. 6. 2008 20:21

    Jano,tenhle koláč je jeden z nejlepších,jaké jsem dělala z těchto receptů.Netvrdím nejlepší,ale jeden z nejlepších.Díky,že jste mi ho připoměla,protože jsem se zapoměla vrátit ho zde pochválit,oznámkovala jsem ho hned.Takže dámy,vyzkoušejte,stojí opravdu za to.

  • Jana | 29. 6. 2008 16:12

    tenhle koláč byl opravdu skvělý,dělala jsem rebarborový poprvé a snědla jsem ho skoro celý sama :-))

  • Anonym | 9. 4. 2008 20:15

    nápodobně Aranko

  • Aranka | 6. 4. 2008 22:53

    nejplodnější jsou určitě komentáře typu určitě vyzkouším, musí to být mnamka a další neplodné nesmysly.Uvařte,upečte a zbytečně neplkejte.

  • martina | 6. 4. 2008 09:59

    ten tvaroh to je dobry nápad to zkusím

  • Jana Remková | 5. 4. 2008 08:51

    No,už aby byla ta rebarbora,co?Jana

  • Iveta Janatová | 4. 4. 2008 14:04

    Já dělám podobně ,jen dávám pod rebarboru tvaroh.Je to mňamka.

  • Romana Marešová | 3. 4. 2008 18:02

    hm to vypadá dobře,to určitě zkusím:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Hera Kokos Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rebarbora Sníh z bílku Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka s vaječným koňakem

Bábovka s vaječným koňakem

Dušený květák babičky Schwarzové

Dušený květák babičky Schwarzové

Nedělní jablečný koláč

Nedělní jablečný koláč

Marokánky ze smetany

Marokánky ze smetany

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

Banánové muffiny

Banánové muffiny

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pohankové zeleninové placky

Pohankové zeleninové placky

Špenátová polévka s pórkem

Špenátová polévka s pórkem

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

29
Dýňová tortila
Dýňová tortila
19
Pikantní čatní z meruněk
Pikantní čatní z meruněk
17
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami
17
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
16
Rychlý borůvkový koláč
Rychlý borůvkový koláč

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact