Na dno kastrůlku vložíme kousek másla velikosti vlašského ořechu. Maso nakrájíme na menší řízky, mírně naklepeme,opepříme a položíme na máslo. Zaskládáme hojně (čím více, tím lépe)cibulí nakrájenou podélně na proužky. Pokračujeme plátky slaniny.
2
Rajský protlak dochutíme solí, pepřem a paprikou a tímto "jedem" potřeme plátky slaniny. Dále salám. V tomto pořadí pokračujeme a končíme masem. Mírně podlejeme vodou a pečeme asi na 200 °C cca 40 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gábina H
|16. 4. 2009 12:22
Stejný recept jako Kastrůlkové ražniči
Iveta Janatová
|24. 2. 2009 10:44
Tak jsem to vyzkoušela a musím říct:já osobně bych si dala kečup místo protlaku,ale manželovi to takto chutnalo.Měla jsem po ruce polský a krušnohorský salám a tak jsem to střídala s masem a ostatními surovinami.Zakončila jsem to salámem a bylo pikantní.Doporučuji vyzkoušet.