• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ravioli s náplní
Napište svůj komentář k receptu

Ravioli s náplní

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ravioli s náplní
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Náplň:
    • 400
      g mleté maso
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • oregáno
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
  • Těsto:
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme mleté maso, přidáme koření a dusíme ve vlastní šťávě. Po dodušení necháme vychladnout. Ze všech ingrediencí vypracujeme méně tuhé nudlové těsto. Vykrajujeme kolečka, doprostřed dáme masovou nápň a okraje přitiskneme. Dáme do vařit do osolené vody asi 8 minut.
2
Já k tomu často dělávám rajskou omáčku, ale dobrá je i sýrová. Někdy to jen posypu sýrem a nakrájím rajčátka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ravioli se šunkou, olivami a sýrem

Ravioli se šunkou, olivami a sýrem

Ravioli

Ravioli

Ravioli plněné špenátem a tvarohem

Ravioli plněné špenátem a tvarohem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mr.michaler | 26. 8. 2015 13:35

    jemně podivnej recept to těsto musí držet silou vůle a jako obvikle obrázek je z netu

  • Mr.michaler | 26. 8. 2015 13:35

    jemně podivnej recept to těsto musí držet silou vůle a jako obvikle obrázek je z netu

  • Jana Kutačová | 18. 5. 2006 14:58

    Souhlasím s paní Pavlou,náplň potom lépe drží pohromadě.

  • Pavlína Svitáková | 18. 5. 2006 13:39

    Po udušení ml.masa,zůstane vždy trošku šťávy(a maso ještě pustí) v náplni .Po naplnění raviol a uvaření,by pak bylo těsto zevnitř příliš mazlavé.Proto troška solamilu či maizeny tu šťávu naváže,náplň je více pohromadě a i lépe se s náplní pracuje.Na chuti se skoro nic nezmění.Jako když dělám špenát,když trošku nezahustím (ždibec !)moukou ve vodě,či maizenou(před vejci),tak špenát není ve finále takový jemnější,jakoby hladší.S náplní je to podobné a když zbude náplň,tak se dá ještě na lecos použít(pizza,špagety...)

  • Jitka | 18. 5. 2006 12:00

    Ten Solamyl je nutný?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Mleté maso Olej Oregáno Pepř mletý Polohrubá mouka Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Letní zeleninový salát a bylinkami

Letní zeleninový salát a bylinkami

Těstovinový salát s lososem

Těstovinový salát s lososem

Blesková smaženka

Blesková smaženka

Šunkofleky-klouzáky

Šunkofleky-klouzáky

Zapečená ryba s přílohou

Zapečená ryba s přílohou

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Jednoduché švestkové knedlíky - kynuté, bez vajec

Jednoduché švestkové knedlíky -…

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno

Ovocný dort

Ovocný dort

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

1057
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
20
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
18
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za…
11
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
10
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Další doporučené recepty:

Ravioli
Ravioli
Ravioli plněné špenátem a tvarohem
Ravioli plněné špenátem a tvarohem
Ravioli s čokoládovou omáčkou
Ravioli s čokoládovou omáčkou
Ravioli se šunkou, olivami a sýrem
Ravioli se šunkou, olivami a sýrem
Ravioly s ricottou
Ravioly s ricottou
Rebarbora a jahody s mascarpone
Rebarbora a jahody s mascarpone
  • Recepty.cz
  • Ravioli s náplní
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact